20 milliárd forintos kárt okoztak azzal, hogy hitelképtelen cégeknek adtak kölcsön, volt, aki még váltókat is hamisított. Szóval Vádemelési javaslattal zárta le a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet gazdasági tevékenységével kapcsolatos eljárást H. Béla és társai ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda. A nyomozás adatai szerint a pénzintézethez köthető visszaéléseket 2006-ig lehet visszavezetni, az okozott kár meghaladja a 20 milliárd forintot. A teljes kárérték nagy részét – csaknem 19 milliárd forintot – a takarékszövetkezet rossz hitelezési gyakorlata által okozott vagyoni hátrány teszi ki. A pénzintézet 119 esetben nyújtott kölcsönt hitelképtelen gazdasági társaságoknak fedezet nélkül.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Már megint egy magyar pénzintézet.
Akkor ki is a tolvaj itt?
hetöndöe
Az aranyhamisítással mi van,letartóztattak már valakit,túl nagy a csend.Annak idején Hagyót,Hunwaldot mutogatták minden este a híradóban vezetőszáron,most meg csend van Tarsoly körül és az összes milliárdos tolvaj körül.Mi folyik itt tulajdonképpen?
zöldszem
@hetöndöe: Nem "illik ilyen apróságokon rugózni," mikor az sokkal fontosabb, hogy Abdullah 3, vagy 5 perc alatt tud-e majd átmászni Orbán kerítésén. Ez sokkal fontosabb, addig míg ezen rugózik a jó nép, addig a Fidesz újabb stróman zsebeket tömhet meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.