A 22 éves G. M. május 29-én Tárkány-Felsődinnye pusztán törte össze a Jézus szobrot a nála lévő baltával, de balszerencséjére a polgárőrök pont tetten érték. Ők értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a férfit – írja a police.hu.

G. M. nem volt ismeretlen a komáromi nyomozók előtt. Több alkalommal intézkedtek már vele szemben. Legutóbb 2015. május 16-án állították őt elő, miután a Tárkányi Polgárőr Egyesület vezetője tetten érte.

Akkor egy fa kereszttel a vállán sétált a falu főútján. A gyanúsított állítása szerint Isten utasítására feszítette fel a templom oldalánál lévő rácsot és emelte le a falról a keresztet.

Az előzetes letartóztatásba helyezett férfi ellen rongálás és lopás gyanújával indult eljárás. A rendőrség vádemelést javasol vele szemben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Jézus talán valahol a mai Jeruzsálem területén született tehát illegális határátlépő aki a saját kultúráját akarja ránk erőltetni, persze hogy minden igaz hazafi baltával akarja visszakergetni!
Zsoel
Teljesen normális vagyok, a hangok is megmondták.
eugen4402
"Egy fa kereszttel a vállán sétált"...Talán valami passió-játékra készült, vagy csak simán hülye? Esetleg az IS alvóügynöke, mert azok is haragszanak a szobrokra.
pbalage
Szolzsenyicin "A Gulag szigetcsoport" c. - egyébként Nobel díjas - művében volt egy csákó, aki azt a feladatot kapta valami ruszki faluban, hogy vigye át a tanácsház elől a főtérre (vagy vissza, nem emlékszem pontosan) a Lenin szobrot.
Egyedül hagyták a feladattal, baromi nehéz volt a szobor, nem nagyon mozdult meg.
Fogta, kötelet kötött a nyakára, úgy húzta végig a falun.
20 év munkatábor.

Egyébként tök jó az egész könyv, a klotyón olvastam ki valamikor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.