Egy hamarosan megjelenő magyar honvédelmi tanulmány szerint az Európába – például hazánkon keresztül is – érkező muzulmánok között a múltjukat eltitkoló terroristák is vannak, akik miatt indokolt volna a menekültek hátterének sokkal alaposabban vizsgálata. Az elemzés idézi az EU határőrizeti szervének 2015-ös jelentését, amely elismeri, hogy nem tudják kiszűrni sem a migránsok közé rejtőzött terroristákat, sem a szíriai-iraki műveletekből a nyugati országokba visszatérőket.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ha ez igaz akkor potenciális célpont lehet bármi bárkik bárhol Európában .
Akkor meg miért nem lépnek katonailag ha képtelenség a terroristákat kiszűrni .
Már a tengerről sem szabadna őket engedni partraszállni bárhová is érkeznek .:-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Laila
Európa emberségesen szeretne bánni a háború, éhség és terror elől menekülő ártatlanokkal. Emiatt letelepítik és segítik őket. Mivel azonban - bevallottan(!) - teljesen képtelenek a migránsok közül kiszűrni a terroristákat, emiatt fel kell készülnünk arra, hogy BÁRHOL, BÁRMIKOR, - akár itt Magyarországon is - terrorista cselekményekre kerülhet sor, amely százak, ezrek életébe kerülhet...
Mi pedig hiába hőzöngünk, hogy nem akarjuk őket befogadni, ha nincs egységes európai fellépés, - márpedig nincs - akkor ezt a helyzetet egyetlen ország képtelen kezelni...
Szép jövő... :-(
verőce21
Alapvető kérdésekre hiába vársz választ a libsi propagandistáktól, meg sem hallják! Inkább legendákat gyártanak életmentő bevándorlókról.
Freewolf
Segítünk haragudni a terrorizmust támogató USA-nak, aztán majd meglepődünk, ha itt is robbantanak! Az első robbantás után be fogják gyűjteni a bevándorlást támogatókat és kiviszik őket a helyszínra, pl. Szíriába segíteni! Csak látnám már a sok senkit a repülőn!
Laila
@verőce21: Vissza kellene állítani a határőrséget, - nem csak a déli határainkra, - hanem mindenhová. Ha már Európát nem tudjuk megvédeni, legalább magunkat védjük meg. Sehol a világon nincs ilyen, hogy csak úgy átsétálok a zöld határon papírok nélkül... Illetve van: 2015-ben Európában. nonszensz.
verőce21
@Laila: (10:56) Előre elhatározott forgatókönyv szerint a libsi kormányok megszüntették a határőrséget! Pont akkor, amikor a schengeni határőrizetet is el kellett már látnunk.

Az összes liberális majmot a "menekültekkel” együtt toloncolnám ki az országból és Európából is. A debreceni nagyállomáson, kis ajándék és élelmiszercsomagokkal várják a libsik a menekülteket. Miért nem az éhező nyugdíjasoknak adják? Vagy a hajléktalanoknak?
Ki várja a nyelvet nem beszélő, más kultúrájú, szakértelemmel nem rendelkezőket?
Laila
@verőce21: Ehhez már nincs hozzáfűznivalóm... :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.