Középiskolás rendőrök őrzik majd a szerb-magyar határt - ezt az országos rendőrfőkapitány jelentette be.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Captain Blood
Hölgyeim és Uraim! Van ennél még alább??
Tapasztalatlan fiatalokat(fiúkat és lányokat) kivezényelni olyan helyre, ahol semmi keresnivalójuk?? Próbaidősök, ami azt jelenti önálló intézkedési jogkörük nincsen, egy tapasztaltabb rendőr mellett teljesítenek szolgálatot.
Milyen alja-szemét kormány az, aki ilyeneket vet be az első vonalba amikor nincsen háború??? ORBÁN=HITLER!!!
Aki helyesli ezt a döntést, annak remélem a gyereke ezek között lesz!!!
justhpeter
@Captain Blood: Ez a kormányzati látványpékség része. Nagy felhajtás, hogy az uniós pénzek elköltése igazolt legyen. Értelme semmi. Egyszerűen nem tudják mit kezdjenek magukkal, mert a rendőrtanulók mellett már egyes agyhalott fideSS emberkék már a honvédség bevetését is elképzelhetőnek tartja.
glorianna
@Laila: Nem. Hivatalos tájékoztatás, a 2000 odavezénylendő rendőrből 800-valahány "gyakornok" (befejezte az első évet a rendőrképzőben, ezután egyébként is 6-12 hónap terepi munka következik, majd újabb vizsga, és azután lenne belőle rendőr). Valóban nehéz még elképzelni is ennél szerencsétlenebb döntést ...
vukkocska
Félrevezető a cikk. Nem középiskolásokat, hanem érettségizett rendőr-szakközépiskolásokat vezényelnek ki. A kettő nem ugyan az. Ennek ellenére még egy tapasztalt rendőr sem tudja, mit kell csinálnia a migránsok esetében, nem hogy ezek a fiatal, a rendőri szakmát még el sem sajátító gyermekek. Azokat kellene odavezényelni, akik ezt a baromságot kitalálták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.