Rekordszámú menekült jött 24 óra alatt. Megvan az ellenszer: másodikos középiskolások mennek a szerb határra. Nem lesz tűzparancsuk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Attól, hogy határvadász címkét ragasztanak ezekre az elsőéves rendőriskolásokra, még nem lesznek képzett határőrök. A rendőrök nem lesznek többen, legföljebb sűrűbben velük. Csak hátráltatják majd a többieket, mert még rájuk is ügyelni kell.
Lássa már be orbán basi, hogy egyedül nem bírunk el 64 ország menekültjeivel! Ne a markát tartsa a több uniós támogatásért, hanem fogadja el a német - francia - cseh - holland stb. államok által felajánlott szakemberek segítségét és a technikai támogatást! Ha másként nem megy,rugdossa ki a zseléfejű csinált külügyminiszterét, a 900 négyzetméteres villájában lévő medence aljából, hogy végezze a dolgát! Kérjen nemzetközi segítséget, forduljon az ENSZ illetékeseihez! Plakátokkal, tyúkól ketrec kerítésekkel nem lehet megállítani egy nemzetközi katasztrófát. A külügynek ilyenkor toppon kéne lenni, ezek meg lapulnak mint sz@r a gazban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.