Varga Edit és a volt gazdasági miniszter januárra várja közös gyermekét. Az örömhírt maga a kismama is megerősítette a Blikknek.

Négy hónapos terhes vagyok! Még nem tudjuk, mi lesz a kisfiunk neve, aki januárban érkezik. Nekem már van két fiam, Jánosnak viszont két lánya, így ő különösen büszke rá, hogy kisfiunk lesz

- mondta Varga Edit, aki azt is elmesélte, mekkora öröm érte, ugyanis tudta nélkül, váratlanul hazajött Ausztráliában élő húga is.

A hatás leírhatatlan volt, hiszen legutóbb három éve volt itthon. Mindenki euforikus hangulatban ölelte-csókolta Nórit, a gyerekek körbeugrálták.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Az én gyerekeim meg a te gyerekeid, aztán a mi gyerek(ei)ünk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lópicigáspár
"Milliós értékű menyasszonyi és menyecske ruha, pazar vacsora, luxus és sznobizmus jellemezte Kóka János második esküvőjét. Az exminiszter és szerelme, Szandrocha Kamilla szombaton mondták ki a boldogító igent az impozáns Boscolo Hotelben."

Akkor Kókának már volt 2 házassága... De a barátnőjétől várja a harmadik gyerekét.
verőce21
Drágám, az én gyerekem és a maga gyereke veri a mi gyerekünket! :)
Fradigege
Köztévés? Kóka? Nagyok az összefonódások a háttérben. Kövérnél ez már kirúgással érne fel. Na, Jancsi Tompika nyomdokait követi.
Feraj49
Ez magánügy ! Micsoda "velőtrázó sztori" ! Beleborzongtam ! Majd elválnak ők is,hisz van már gyakorlatuk.
KERKA
@Horizont: 15.29 Annak idején Kóka János Gyurcsánnyal kampányolt, többek között a mi városunkban is. Ő lett Gyurcsány gazdasági minisztere. Nagyot változott ám a világ! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.