Varga Edit és a volt gazdasági miniszter januárra várja közös gyermekét. Az örömhírt maga a kismama is megerősítette a Blikknek.

Négy hónapos terhes vagyok! Még nem tudjuk, mi lesz a kisfiunk neve, aki januárban érkezik. Nekem már van két fiam, Jánosnak viszont két lánya, így ő különösen büszke rá, hogy kisfiunk lesz

- mondta Varga Edit, aki azt is elmesélte, mekkora öröm érte, ugyanis tudta nélkül, váratlanul hazajött Ausztráliában élő húga is.

A hatás leírhatatlan volt, hiszen legutóbb három éve volt itthon. Mindenki euforikus hangulatban ölelte-csókolta Nórit, a gyerekek körbeugrálták.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Az én gyerekeim meg a te gyerekeid, aztán a mi gyerek(ei)ünk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Az én gyerekeim meg a te gyerekeid, aztán a mi gyerek(ei)ünk...
dr lópicigáspár
"Milliós értékű menyasszonyi és menyecske ruha, pazar vacsora, luxus és sznobizmus jellemezte Kóka János második esküvőjét. Az exminiszter és szerelme, Szandrocha Kamilla szombaton mondták ki a boldogító igent az impozáns Boscolo Hotelben."

Akkor Kókának már volt 2 házassága... De a barátnőjétől várja a harmadik gyerekét.
verőce21
Drágám, az én gyerekem és a maga gyereke veri a mi gyerekünket! :)
Fradigege
Köztévés? Kóka? Nagyok az összefonódások a háttérben. Kövérnél ez már kirúgással érne fel. Na, Jancsi Tompika nyomdokait követi.
Feraj49
Ez magánügy ! Micsoda "velőtrázó sztori" ! Beleborzongtam ! Majd elválnak ők is,hisz van már gyakorlatuk.
KERKA
@Horizont: 15.29 Annak idején Kóka János Gyurcsánnyal kampányolt, többek között a mi városunkban is. Ő lett Gyurcsány gazdasági minisztere. Nagyot változott ám a világ! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.