Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter péntek reggel a Városligeti Műjégpálya elől rajtoltatta el a jubileumi 20. Magyar Borok Útja Ralit.

A fővédnöki szerepet betöltő tárcavezető az indulás előtti rövid köszöntőjében kiemelte: a két évtizedes múltra visszatekintő rali egy olyan rendezvény, amely felhívja a figyelmet a magyar vidék értékeire, a kiváló magyar borokra és pincékre.

"Egyúttal egy olyan baráti összejövetel is, amely a magyar borok népszerűsítését szolgálja. Bízok abban, hogy a személyes kapcsolatokon keresztül, valamint a médiára támaszkodva minél több ember kap kedvet ahhoz, hogy a jövőben magyar borokat fogyasszon. Nekik azt üzenem, kóstolják meg a finom felvidéki borokat is" – fogalmazott Fazekas Sándor.

Senkinek nem indulhatott olyan jól a ma reggele, mint Fazekas SándornakForrás: facebook.com/borokutja

A miniszter ezután szerencsés utat kívánt a rali résztvevőinek, majd maga is autóba ült, mivel a jubileum alkalomból vállalta, hogy Gál Péter eredetvédelemért felelős helyettes államtitkárral párban versenyzőként is részt vesz az eseményen.

A 20. Magyar Borok Útja Ralin összesen 100 páros állt rajthoz, akik a vasárnap délutáni gyöngyösi célba érkezésig a tokaji, az egri és a mátrai borvidéket járják be, miközben 18 pincészetet látogatnak meg. Az indulók között ismert közéleti személyek, sikeres üzletemberek, valamint a média- és az agrárszakma képviselői tűntek fel.

A ralin idén is kiemelt szerepet kap a biztonságos közlekedés népszerűsítése, valamennyi résztvevők már a rajtnál megszondáztattak, s a versenyzők az út során folyamatosan számíthatnak sebességellenőrzésekre is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ha valamelyik olvasótársam elolvassa, felhomályosítana, hogy mitől volt olyan jó reggele Fazekasnak? Én speciel nem tudtam meg mitől indulhatott, senki máshoz nem hasonlíthatóan a reggele. Egy 20 éves hagyomány útnak indítása ekkora élvezetet jelent?
Megsúgom, nekem sokkal jobban indult a napom:))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Mondjuk erre alkalmas, már hasznos dologra nemigen.
papa.49
Lassan a pacák alkalmas lesz a Hortobágyon ,,egyesbe szántani vele,,)))))))))))))))
Bercifiu
@zöldszem: Azért, mert valami kemény volt végre a kezében, s nem pisilte le a nadrágját.
zöldszem
@Bercifiu: :))))))) De a cikkben az amit írtál nincs is benne, ez csak találgatás.:))))
Oké, a firkász adta ezt a hülye, (szerintem) címet.
Ugyanakkor nem hiszem, hogy egy rally elindításától, ne létezhetne egy "jobb nap indítás".
Még egyszer, ilyen hülye címet adni egy cikknek!!!
Toby
"eredetvédelemért felelős helyettes államtitkár" azt a ki-beb***ott hét meg a nyócát, hát a wc kefe tisztántartásáért felelős helyetes államtitkár-helyettes hol van ? Nem indult, vagy gyújtáshibás a wc-kefe ?
Dr. Felipe
Úgy áll ott mint egy rakás szerencsétlenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.