Afgán menekültek egy csoportja erőteljesen megindult a készenléti rendőrök sorfala felé a Keletinél, összecsapás nem történt, de munkatársunk szerint néhány üres ásványizes üveggel is megdobálták a rendőröket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Forrófejű népek. Miért nem otthon tüntetnek a jogaikért? Miért nem otthon hőbörögnek az embertelen bánásmód miatt? A háborús menekülteknek nem inkább fellélegezni kéne, hogy végre nem bántja őket senki?
Aki Én
Forrófejű népek. Miért nem otthon tüntetnek a jogaikért? Miért nem otthon hőbörögnek az embertelen bánásmód miatt? A háborús menekülteknek nem inkább fellélegezni kéne, hogy végre nem bántja őket senki?
nyanya001
Ezt nem kellene még akkor sem ha fogytán a türelmük, !
Egyesek csak arra várnak, hogy kirobbanjon a balhé !
szaboria1
@nyanya001: A felvétel már tegnap is szerepelt a déli híradóba.
okina48
@Aki Én: Úgy szeretnék egy rendőrhöz hozzávágni egy műanyag flakont!Csak egy egész kicsit,kíváncsiságból!Mi történne vajon!? Soha nem volt még egy közlekedési kihágásom sem!Hmmm??
ipan54
Elég szégyen ! Élén a német kormányfővel jólenne ,ha valaki végre lépne ezügyben !Nem összevissza információk , v. azok teljes hiánya miatt várni míg tarthatatlanná válik a helyzet ! Nagyokat pofázni és igérgeni , de hogy leüljenek tárgyalni az már úgylátszik nem sürgős egyiknek sem , közben itt "fokozódik a helyzet" .!
Nyuszicsibe
Na most lehet rám köpködni,hogy de bunkó vagyok és szegény illegálisok,csak az a baj,hogy ezeknek fingjuk nincs,miért van lezárva a Keleti. A pesti muszlimgóré, hogy hívják valami Bobi Zoli, na ő mondjuk vertyoghatna nekik valamit arabul Merkel asszonyról, meg vízumról,papirokról, ilyesmi... Vagy ha nem értik meg, akkor lehet fordulni Mekka felé. Tüntetni otthon kell a szabadságukért, szóval ott köhögjenek,ahol megfáztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.