Képtelen volt a magyar nagykövet megvédeni a magyar álláspontot a menekültválsággal kapcsolatban egy osztrák tévécsatornának adott szerdai interjújában. Fellépése totális égés volt. Képtelen volt a magyar nagykövet megvédeni a magyar álláspontot a menekültválsággal kapcsolatban egy osztrák tévécsatornának adott szerdai interjújában. Fellépése totális égés volt. Az a benyomása lehetett a televízió nézőinek, hogy Perényi János vagy nem ismeri a magyar álláspontot, vagy ilyen nincs is. Ennek következtében talán még annál is rosszabbul szerepelt a CIB2 televíziókamerái előtt, mint a kormánya Budapesten. Perényi legjobbra sikeredett válaszai arról szóltak, hogy nem tudja, mi fog történni, és nincs információja arról, hogy milyen a menekültek aktuális helyzete a budapesti Keleti pályaudvar környékén.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez az eredménye,mikor idióta pártkatonákat ültetnek mindenhová.A fószer annyira nem volt képben az eseményekkel kapcsolatban,mint Mari néni a relativitáselméletttel.
nyanya001
Erre aztán Szíjártó jól bekérette az osztrák nagykövetet és jól megaszonta neki
A magyar tárcavezető mindezzel kapcsolatban kifejtette: „az ember azt várná egy szomszédos ország vezetőjétől, hogy a tények ismeretében nyilatkozzon", és ne valótlanságokat állítson. Azért is veszélyes a kancellár nyilatkozata, mert alkalmas a hangulatkeltésre, márpedig az elmúlt napokban világosan látszott, hogy „félreértelmezett és felelőtlen nyilatkozatok" milyen agressziót szülhetnek, és milyen veszélyes helyzeteket teremthetnek Magyarországon – mondta Szijjártó Péter.
lópicigáspár
Hablaty Béla... tipikus esete a fidesznyiknek Kálmán Olga műsorában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.