Debrecenben egy 38 éves fekete bőrű férfit szállítottak az Urológiai Klinikára, mert a dehir.hu szerint öncsonkítást végzett.

Hosszabb ideje két egyenruhás rendőr tartózkodik a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján – ezt jelezte a lapnak egy olvasó, aki azt is elmondta, úgy tudja, egy önmagát megsértő migráns miatt jelentek meg az egyenruhások a klinikán.

A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Dehir megkeresésére közölte, hogy a debreceni rendőrkapitányság munkatársai állampolgári segítségkérést követően szeptember 2-án, szerdán hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, akit így kórházba szállították.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi saját magának okozta sérüléseit, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A Dehir egyelőre meg nem erősített információi, de megbízható forrásai szerint úgy tudja, a férfi sokkoló öncsonkítást végzett magán; levágta a péniszét és megsértette a herezacskóját is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ha szétlőtték az otthonomat ,ha körbegyalogoltam a földet és sehová sem fogadtak be ,
ha levelet kell ennem a fárol nehogy éhen haljak , inkább meghalok de a farkamat akkor sem vágom le !
dömdödöm
Ha szétlőtték az otthonomat ,ha körbegyalogoltam a földet és sehová sem fogadtak be ,
ha levelet kell ennem a fárol nehogy éhen haljak , inkább meghalok de a farkamat akkor sem vágom le !
lópicigáspár
Gondolom a TB-je is rendezett volt és nem az állampolgárok pénzéből kellett helyreállítani az Isten barmát!
kkalman
Ez honnan menekült? Az Isten állatkertjéből?
rugacs
Ez a vég kezdete!
A helyzet = SIRALMAS!
És most mégis röhögőgörcsöt kaptam...
Nyuszicsibe
@lópicigáspár: nyilván azért vágta le,mert nem kell már neki. Innentől kezdve aki ennek a gyökérnek "helyreállítja",az HÜLYE !! Mellesleg a rokkant embert, aki saját magát "megműtötte" őt megbüntetik, ennek az agyhalottnak meg taj-kártyája sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.