Újabb nehéz napra számíthatnak a migránsok a Keleti pályaudvarnál és Bicskén is, ahol tegnap óta vesztegel egy vonat több száz menekülttel. Jön az eső és a hidegfront, egyelőre nem tudni, hová húzódhatnak be a szabadban táborozók a pályaudvarnál. Orbán Vikor reggel a közrádióban járványveszélyt emlegetett. Közben újabb menekültek érkeznek, csütörtökön 2600-nál is többen jöttek az országba, köztük több száz gyerek. Vonatok továbbra sem indulnak Nyugat-Európába a Keletiből. Kövesse az eseményeket percről percre a hvg.hu-val!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
Elég rossz az előérzetem, mert ha lassan is, de közeleg a tél, márpedig a migránsok nagy része olyan országokból érkezik, ahol ismeretlen fogalom a hó és a fagy! És nincsenek erre ruházatilag felkészülve. A menekült útvonalon sokan fagyhatnak majd halálra, főleg a kisgyerekek! Ezt tetézi, ha később sem lesznek hajlandóak betartani a szabályokat és nem működnek együtt a segíteni akaró hatóságokkal!
varirmag
Újabb nehéz napra a rendőreink számíthatnak, a betolakodók jöhetnek-mehetnek,ehetnek -ihatnak,
A rendőreink ezt nem tehetik., nekik el kell viselni a horda tagjainak ordibálását,lökdösödését egész nap !!!
varirmag
Az éjszaka újabb 2600 vándor lépte át a zöldhatárt.
Teljesen ellepik az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.