Csütörtökön a MÁV bejelentette, hogy nem indít a Budapestről közvetlen járatokat Nyugat-Európába, ezzel egyidőben azonban a rendőrsorfal elállt a Keleti pályaudvar bejárata elől. A tranzitban táborozó menekültek tömegével rohanták meg a pályaudvart, és próbálnak felszállni olyan vonatokra is, amelyekről nem is tudják, hová közlekedik. Kövessék a hvg.hu-n a menekültválság fejleményeit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Eddig is tudtam, hogy fordítva ülnek a lovon és dilinyós is van rendesen a kormányban, de mára sikerült az egész országba sporadikusan szétszórni a bevándorlókat. Adtak a szarnak egy nagy pofont, mert virágozni fog az embercsempészet. Nem kell már befogadni, kvóta rendszerben a migránsokat, mert bolyonganak a mai naptól, mindenfelé az országban. Hogy az állampolgárok mit szólnak ehhez? Mit érdekli a kormányt! Arogáns Tóni, lesz kalifátus! Az őseitek is onnan jöttek anno. Pont olyan "rendezettek", mint ti. Semennyire.
JAJMÁR
Nagyon aljas és sunyi és szemét dolog ez.
36
@JAJMÁR: Így van. Hogy mi, miért történt az elmúlt napokban, azt legfeljebb évek múlva fogjuk megtudni. Ha egyáltalán megtudjuk. Senki nem mondja meg a migránsoknak, hogy a vonatokkal nem jutnak ki nyugatra, azok meg az ösztöneikre hagyatkozva, mennek a szélrózsa minden irányába. De a túlélési ösztönhöz, plusszban órákon belül a csalódottság is hozzá jön még. Az pedig, nagyon nem lesz jó. Az osztrákok, szlovákok, tuti lezárják a határt a katonasággal.(Náluk legalább van sorállomány is)
Másik
És miért nem?
Orbán elment pénzt koldulni Junkerhez, remélem nem kap. Úgysem arra menne, amire kellene, akkor meg ne égjen a pofánk miatta.

Kérjen vonatot, repülőt, buszt, repülőszőnyeget, és szabadítsa fel az útvonalukat, hogy hadd menjenek.
Nem megszüntetni kell a vasútközlekedést, hanem bővíteni a járatokat. Idióta bagázs!
Ebből csúnya dolgok lehetnek, és nem a magyarok fognak győzni.
Ha csak egy menekült haja szála is meggörbül, itt olyan nemzetközi konfliktus lesz, hogy attól koldulunk még él magyar ezen a tájon.
Nem tudom ki fogja kezdeni, de jöhet a ISIS, az amcsik és akkor azt Putyin se hagyja szó nélkül.
Remélem csak rosszat álmodok, ne legyen igazam!
JAJMÁR
@36: Gondolom a kifárasztás és a kétségbeesésbe kergetés a cél. A döntést meghozók aztán hazamennek és jól alszanak, abban a tudatban, hogy ők most megoldották a helyzetet.
Ha mégsem, és még nagyobb lesz a káosz, annak okául majd a menekülteket jelölik meg.

Engem a sírás fojtogat, és legszívesebben kitenném a nagyon okosakat valahol a sivatagba egyedül :(
Január
Még mindig ez a kivárás a döntésképtelenek részéről - Eu. és magyar részről. A migránsok bizonytalanságban tartása már idegölő nagyon, és egyszer, ha elszabadulhatnak az indulatok. Ki fogja megállítani?
Ezzel a közlekedési átszervezéssel csak a határra tolták Budapest problémáját, hiszen a határig elmehetnek a bevándorlók. ...és utána mi lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.