Bencsik András, a Békemenet egyik alapítója még magasabbra tudta tenni a már amúgy sem alacsony lécet a menekültek elleni gyűlöletkeltésben.

Ne kerteljünk, ezek állatok

– kommentálta és megosztotta a fenti videót, amin az látható: a Bicskére csalt tüntető menekültek nem hajlandók ételt elfogadni a rendőröktől, mert először azt hitték, mérgezett, később pedig éhségsztrájkba kezdtek. Durva, mi?

Bár akadtak lelkesen helyeslő kommentelők, nem mindenki osztotta a Bencsik nézeteit:

- ne kerteljünk, te meg egy kopasznyaku komcsi szarhazi vagy! mindig is az voltal, es mindig is az is maradsz

- Mindig élmény látni, ahogy az "1990 óta jobboldali újágíróból" (előtte vajon milyen újságíró volt?) kikönyököl a keresztény ember.

- ha csak egy képet nézel meg bencsik andrásról, ez legyen az: http://i.ytimg.com/vi/Wan19XBf6cI/hqdefault.jpg

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A stikus maga az ember, bár az ember szó Bencsikre negyon nem illik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@silber13: Kb. olyan mint az alkotmány asztalt kitaláló okostojás a moszkvai Vitten))))))))
soljanka
Szerintem kezdjük gyűjtésbe Bencsik jelzőit illetően. Az állatok egyébként nemesen viselkednek sérült, rászoló fajtársaikkal. Így Bencsikre más típusú jelzőket, hasonlatokat javasolnék:
gennyes
féreg
...
Vizual
Hát vannak azért vidám dolgok is. Főleg amikor teljes valójában megnyilvánul az aki mindig is ilyen mélyrepülő volt.
világlátó
Nem szép látvány, amikor a csomagolt ivóvizet és kis élelemcsomagot a vágányok közé hajigálja egy felháborodott menekült. Ha nem tudnánk az indítékot, a kiváltó okot, talán érthető lenne a mi felháborodásunk is. Engem is feldühített a teljes rekesz ivóvíz bedobása a vágányok közé.Talán nem is hagytam volna annyiban, lehet kihozattam volna vele.
Mégis, az indíték a lényeg. Visszavonatoztatni őket Debrecenbe, ez óriási hiba volt. Sok hibás döntést hozott ott is előtte is valaki. De ki? A belügyminiszter nyaralni ment, ő nem tehette, hacsak nincs a fejére szerelve a mindent látó, tudó okostelefonja.
A sok hiba , a sok várakoztatás, a következetlenség, az erős rendőri jelenlét, a visszafogott indulatok, féltve a kijutás lehetőségét Németországba, a kifosztottság érzése, a már megtett utazások viszontagságai, a fáradt és kétségbeesett tömeg látványa okozta pszichózis mellé még az értelmetlen félrevezetés - azt gondolom elég ahhoz, hogy ilyen magatartásra vetemedjen néhány feldühödött menekült. Vajon én hogy viselném el mindezt? Vajon én belevágtam volna ebbe a vállalkozásba?
Ráadásul kitudódik, mert ma minden kitudódik, hogy állatoknak nevezik őket neves közéleti emberek itt Magyarországon, hát semmi jóra nem számíthatunk ma sem de holnap sem, amikor lecseng ez az újkori népvándorlás és számot vetünk a történtekről.
Amúgy nem lennék meglepve, ha az említett úri ember újra az utcára szólítaná a békemenetet, hatalmas keresztekkel, jelezvén a kereszténység tiltakozását az iszlám ellenében.Ha a pártok álláspontját látjuk a statisztika tükrében, a többség a menekültek ellen van.A békemenet így eleve sikeres lehetne.Csak mit szólna a világ? Míg néhány balfék politikus beszél össze vissza, az csak egy a politikai kommunikáció szintje. Ezzel szemben a békemenet több tízezres tömege egy társadalomról, egy országról, egy nemzetről adna képet a világnak. Ezt még Bencsik Andrásnak sem engedi meg Orbán Viktor.
mate03
@Jozefina! Mi után a (MUNKÁS ŐR)című szenny lap.,főszerkesztője volt,mit vártatok tőle!?:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.