A járművet megállítani próbáló migránsok megrongáltak egy menetrend szerinti buszt Röszkén szombaton délután.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak az ügyben.

Egy a buszon utazó szemtanú az MTI-nek elmondta, a Szegedről Röszkén át Mórahalomra tartó járművet a Dugonyi úti gyűjtőpontnál próbálta megállítani néhány férfi. Egyikük keresztbe feküdt a busz elé, majd amikor az megállt, odaléptek a járműhöz, egyikük ököllel megütötte a szélvédőt. A szélvédő keresztbe végigrepedt, a járművön látható nyomok szerint az üveg tetejét egy kő is eltalálhatta.

A rendőrség helyszíni szemlét tart az út mellé félreállított járműnél. A következő busz áthaladásakor a rendőrök az út és a várakozó migránsok között sorfalat álltak, egyikük könnygázpalackot is tartott a kezében – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Amennyiben tovább tart a qrmány amatőr töketlensége, várható lesz még keményebb reagálás is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@eszegfu: Igazad van a széle az a keskeny mezsgye én mindig ezt nézem mert a felszín mindig túl zavaros,vagy túl csillogó.
eszegfu
@magyarbakancs: Jó a megállapitásod!:)))
magyarbakancs
.
@eszegfu: Köszönöm megtisztelő soraidat.
papa.49
@eszegfu: Kösz a megbocsájtást))))))))))
lengyelattila
Teljesen mindegy, hogy az öklétől vagy egy kőtől (ami benne is van a riportban) repedt meg a szélvédő. Maga a módszer, a szabályaink teljes figyelmen kívül hagyása. Még ők vannak felháborodva. Ez vicc. Idejönnek hívatlanul és azt gondolják, azt csinálhatnak amit akarnak. Kőkeménynek kell lenni velük szemben. Csak abból értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.