A nemzetbiztonsági kabinet mai ülését követően Hende Csaba honvédelmi miniszter benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek, amelyet Orbán Viktor elfogadott. A kormányfő ezek után felkérte Simicskó Istvánt a honvédelmi miniszteri feladatok ellátására.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, Simicskó papának és mamának újabb 5 lakással gyarapodhat a vagyonkája, anélkül jegyzém meg, hogy bármi bajom lenne velük, nyilván a friss, nulla km-es "minszter úr" majd rendezi a tulajdonjog változásokat !
jolibaba
Most lemondott, vagy belebukott? Vagy a kettő ugyan az?
nemjoezigy
Mintha észak koreában lennénk! orbán meghatározza, hogy augusztus 31-re kész a kerítés, nincs kész, valaki röpül. Most itt a hende, persze nem kár érte, így is megúszta, mert ott Kim Dzsongil ki végeztette volna!
Szeparepa-
Nem kizárólag az ő, azaz a honvédség feladata volt. Akkor Pintér is lemondhat, mert őrá is volt bízva ez és még volt és van sok felelős... a honvédség csak besegít... kizárt hogy ezért mondott le..!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.