Nagy esély van arra, hogy kihirdetik a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet a keddi kormányülés után – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

A kormányszóvivő kifejtette: mivel a törvényi keretek rendelkezésre állnak, és a magyar határokra nehezedő nyomás nem csökken, sőt, nő, "nagy esélye van annak, hogy ez meg fog történni".

Harangozó Tamás MSZP-s képviselő kijelentésére, hogy ha bevetik a hadsereget a déli határon, akkor "vér fog folyni", Kovács Zoltán úgy reagált: a rémisztgetés nem segít a helyzet kezelésében, és a bevetés kifejezés önmagában is félelmetesen hangzik. A hadsereg alkalmazása segítség, amelyet "békeidőben is joggal várunk el egy olyan szélsőséges helyzetben", amelyben az ország van – tette hozzá.

Hozzátette: a hadsereg segíteni fogja a rendőrséget a hatékonyabb határvédelemben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tehát a katonák (?) nem fognak visszalöni !!!
Nagy segitség a Rendörségnek !!! :-((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nem akarlak Benneteke ijesztgetni, de a NATO bejon Ma.o.-ra egy "kozos hadgyakorlatra", putyin pedig bevallja, hogy eddig is kuldte a fegyvereket Sziriaba. (Sztem nagy valoszinuseggel az ISIS-t tamogatva, hisz Oroszorszagnak van rengeteg muszlim lakosa is, azok szerintem szivesen csatlakoznak vagy csak tamogatjak az ISIS-t, mint "baratot"...

Nem akarom mondani, de ijeszto, hogy MENNYIRE elore meg volt hatarozva 15-e, mint a szuksegallapot kihirdetesenek napja (brrr, ez mindig haborut jelentett!), most mar ugy gondolom, hogy ezert orjongott a szoros hataridok be nem tartasa miatt ez az orult minihitler, mert akkor VALAMI nem ugy fog alakulni, ahogy o azt elore eltervezte.

Csak azt lenne jo tudni, hogy miben tori azt a skizofren agyat, mit akar elerni? Sztem hazaarulo, aki ugyanazt erdemli, mint Csau,... (pedig o meg csak haborut sem generalt a nagyhatalmak kozott, "csak" polgarhaborut...:o(((
emerencia
@micfild: A magyar hadsereg már (harc?)készültségben van a híradások szerint., az unióban pedig nem zárnak ki egy esetleges ukrajnai menekülthullámot sem.
micfild
@emerencia: Nem lájkolom.. nem tetszik. Egyre jobban félek.. de nem a menekültektől
justhpeter
Kiváncsi vagyok mikor jön el az az idő, amikor az Orbán-konda nagyobbik része a parlamentben egyszer csak maga alá piszkol és eláll a vezér háta mögül. Mert vagy ez lesz, vagy vele együtt mennek a lecsóba.
volvós
A megoldás:
Volt itt egy " mtsl " nick, akit kitiltottak,
a fenyegetései miatt,...
És ha komolyan gondolta ???
Nagyon sok embernek elfogyott a türelme !
human
Meglátjuk, hogy Orbánnak mennyire gurult el a gyógyszere. Talán végre egy átgondoltabb, tervezett migráns begyűjtés és elhelyezés lesz mint eddig és ehhez valóban sok ember kell. A másik lehetőség a teljes fegyveres határzár .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.