A Fidesz Országos Választmánya elnökségének döntése alapján, az általuk elfogadott tagsággal csütörtökön újjáalakult a párt esztergomi szervezete – közölte Völner Pál, a párt választókerületi elnöke. Meggyes Tamás volt polgármester nem tagja az alapszervezetnek.

"A szervezet elnökeként a kiegyensúlyozottságra és a konszenzus keresésére fogok törekedni Esztergom ügyeiben" – fogalmazott Völner Pál. A térség országgyűlési képviselője azt mondta, hogy a következő tisztújításnál a helyiek közül kiválasztott párttársának szeretné átadni az alapszervezet vezetését.

A politikus azt mondta, hogy az új helyi Fidesz-szervezet nem fog annyira belefolyni a város napi ügyeibe, mint korábban. "A város legjelentősebb politikai közösségeként kiegyensúlyozó szerepet kívánunk betölteni" -mondta.

Völner Pál szerint év végére a tagság létszáma várhatóan el fogja érni a korábbi szervezetének a felét.

A Fidesz 160 tagú esztergomi alapszervezetét május 18-án oszlatták fel a sorozatos botrányok, valamint a korábbi fideszes polgármester, Meggyes Tamás és a régi képviselő-testület tagjai közötti feszültségek miatt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Új rablók nehezednek szegény Magyarorszára !

Persze, hogy újjá alakulási kényszer nyomta ezeket a szépségeket, azért milliárdokat nem könnyű ott hagyni gazdátlanul heverni, mikor az élelmesebb gengsztere,k bankjegyekkel tapétázzák ki a fészert is !
Hellcat
Volt egy fidesz esztergom élén...szétcseszték avárost...lett új polgármester akit ellehetetlenített a fideszes közgyűlés...a város a rombadőlés szélén állt de a fidesz nem enged...inkább vesszen a város minthogy beismerjék, hibáztak. Most egy látsazt újraszervezéssel indul minden előről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.