Orbán Viktor a Bildnek azt mondta: kitart a menekültpolitikája mellet, mert az uniós politikusok becsapják, hiú reményekkel áltatják a menekülteket. Az osztrák kancellár a náci Németországéhoz hasonlította az Orbán-kormány menekültekhez való hozzáállását. Eközben fegyverek katonák jelentek meg Röszkénél, hogy felügyeljék a menekültek beáramlását, a Keleti pályaudvaron pedig hullámzóan változik a feszültség a vonatra váró menekültek között. Az Origo tudósítói a helyszíneken vannak, kövesse velünk a nap eseményeit percről percre!

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az o elmeallapotaban en is kitartanek a sajat hulyesegem mellett, elvegre mibe kerul ez neki? Semmibe, mert az adofizetok, meg az Unio fizeti!...
Bezzeg keregetni azt tud, most mondtak be BBC-n, hogy 4 milliard eurot kert... Csak tudnam, miert szort ki 23 milliard forintot a keritesre, amikor annak a negyedebol tudott volna boviteni atmeneti szallasokat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Az o elmeallapotaban en is kitartanek a sajat hulyesegem mellett, elvegre mibe kerul ez neki? Semmibe, mert az adofizetok, meg az Unio fizeti!...
Bezzeg keregetni azt tud, most mondtak be BBC-n, hogy 4 milliard eurot kert... Csak tudnam, miert szort ki 23 milliard forintot a keritesre, amikor annak a negyedebol tudott volna boviteni atmeneti szallasokat...
karma1
Na persze, hogy kitart... Mint Szalasi...(Kitartas! Eljen Szalasi!)...:o((((
nyanya001
Reméljük, Szerbia nem fogja félreérteni, ha a magyar katonák lőnek !
Csak baj lehet belőle, ha felfegyverzett katonákat küldenek a határra, akiknek ráadásul olyan feladatokat kell ellátniuk, amire nem készítették fel őket – állítja Lattmann Tamás nemzetközi jogász, akinek szakterülete a hadijog.

A magyar parlament várhatóan szeptember végén járul hozzá azokhoz a törvénymódosításokhoz, amelyek nyomán a kormány a magyar–szerb határra vezényelheti a honvédséget. Lattman Tamás szerint igen nagy baj lehet abból, ha menekültügyi válsághelyzet kezelésére katonákat felfegyverkezve akarnak bevetni, mert ők erre nincsenek kiképezve.
nol.hu/belfold/fegyverrel-fegyvertelenul-1562691

Reméljük nem kerül erre sor !
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Az o elmeallapotaban en is kitartanek a sajat hulyesegem mellett..."

Felélesztette Magyarországon a náci alapokra épülő rasszizmust, beült egy olyan ringlispílbe amelyből nehéz a kiszállás úgy, hogy otthon megmaradjon a tekintélye.
enslaved
A fegyveres katonáktól hátha megijednek majd valamelyest.
karma1
@F_Viktor: Merem remelni, hogy a tekintelyet valaki majd otthon is elkezdi cibalni... Nagyon raferne mar...
F_Viktor
@enslaved: Nem fognak megijedni. Láttak ők már elég fegyvert, látták ahogyan családtagjaikat ölték meg. Változás annyi lesz, hogy nem százas csoportban indulnak meg Ausztria felé, hanem feldühödve, 10 ezresével.
Na, majd akkor kerüld el őket jó messzire, s gondolj arra, hogy ezt Orbán, előre kitervelte ezt a forgatókönyvet.
ipan54
Azért én nem értem egyes kommentelőket! Orbán ide - v.oda ! Mégis , ha van valakinek jobb ötlete, miért is nemállt elő! Ezek nem akarnak ittmaradni, ami marad utánuk nemirom le ezredszer ! Hogy tartóztassák fel vajon ezt az áradatot? ! A határainkat pedig meg kell védeni ! / Ide közös EU szintü fellépés kellene, de .,mint tudjuk arra várhatunk ... na részemről ennyi volt, nem kivánok vitázni senkivel.
F_Viktor
@ipan54: El kellett volna fogadni az EU TECHNIKAI segítségét mind a határvédelemmel, mind a regisztrációval kapcsolatban!
Persze akkor az orbáni maffiának:
- nem lett volna lehetősége EU-s pénzek lenyúlására,
- oda lett volna az a szavazóbázis, amivel a rasszista híveit magához édesgette.
Szeparepa-
Ebben kivételesen egyetértek Orbánékkal, sőt elég későn kaptak észbe, a kerítés ill, drótakadály építésekor már elő kellett volna készíteni a katonaságot, és már hetek óta, amióta kulminálódott a krízis, ott kéne lennie a katonaságnak határbiztosításra... invázió esetén ugyanis ez a teendő... már most felbecsülhetetlen károkat okoztak a vonuló paraziták... ez nem menekülés, ezt csak az idióta nem fogja fel..
36
A rendőröknél eddig is volt fegyver. Hülye, hatásvadász cím.
A gépkarabély viszont, kétségtelen hogy hatékonyabb.
Irónikus, hogy azokból az országokból jönnek most a migránsok, ahová annak idején, még Magyarország is szállította a saját gyártásúakat.
Toby
Milyen érdekes és antagonisztikus, hogy a szocializmusban, kommunista vezetéssel, proletárdiktatúrában, békében élt az ország, most, a "fiatal demokratá"(?) idején állandóan a harcra készülünk, a feszültségek generálása biztosítja a a "törvényes" hatalmat, ( melynek pályája erősen lejtett törvénykezési hatalombiztosítással a csupakabrák fel !) ketté - vagy a rohadt fene tudja, hány felé - szakadt az ország, mert valódi, tartalmas békében veszélyben lenne az ordas módon megszerzett hatalom !
Tudjátok mit ?
Éljen az emberarcú szocializmus !
justhpeter
Teljesen felesleges fegyvertelen tömeggel szemben felfegyverzett embereket állítani. De ha már a "vezér" tébolyát sem a pártja, sem a parlamenti frakció nem akarja megállítani, akkor arról kössünk hazai egyességet, hogy az első lövést követően a miniszterelnököt felajánljuk Hágának.
Toby
Így változik a világ a gengszteruralom alatt.

- " iskola a határon" ( ugye, emléxünk, én filmen láttam )
- "Fegyverek a határon" ( még nincs filmen, de lesz ! )
Csizmás Kond
@F_Viktor: na meséld már el mit is akar jelenteni ez a 'EU TECHNIKAI" sziporka ?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Regisztrációhoz hotspotok, s pl. legutóbbi lengyel határőrizeti segítségnyújtás (pl. lengyelek, szlovákok ott vannak a görög és olasz határokon).
Csizmás Kond
@F_Viktor: tényleg ?...és ide akartak jönni és nem engedték ?...nahát...
..gondolom tudod bizonyítani is...
karma1
@ipan54: 15.55-re: Milyen "kozos fellepesre" gondolsz?
Amikor 2 hete Merkel asszony mindenkit meghivott Becsbe , hogy megtargyaljak, mit kene tennie az Europai Unionak KOZOSEN, akkor egyedul a mi elmebeteg ME-nk NEM MENT EL erre a megbeszelesre! Most viszont KOVETELI a 3 milliard eurot a menekultugy megoldasara.
Szted Merkel fog rohanni segiteni orbannak, hogy legyen mibol felfegyvereznie a deli hatarra kuldott, kepzetlen, felkeszitetlen hadseregunket? (Ami joszerivel nincs is? Foleg a hatarorseg, amit 2010-ben orban v. oszlatott fel elso tenykedesei egyikeben...
Tényfeltáró
"Fegyverek a határon, Orbán kitart"
Szálasi is kitartott. Meg is lett a jutalma.
karma1
Csak halkan kerdezem: ha szep.15-e utan LETARTOZTATJAK az illegalisan az orszagba lepo menekulteket, AKKOR mit fognak veluk csinalni? Bortonbe kerulnek? Kiutasitjak oket? (A kiutasitaskor jarmuvet, menetjegyet biztositanak a kiutasitottnak a celorszagig, sot, egy, vagy ket hivatalos szemely EL IS KISERI a kiutasitottat, hogy TENYLEGESEN elhagyta-e az orszagot...

Egeszen biztosan vegiggondolta orban-minihitler-vitya es simicsko-ujsopru jol sopor-istvan zsoldoskatona, mivel jar az uj torvenyuk bevezetese?
ipan54
@karma1: részben van igazad, Merkel csak a kvótát fújja, az elsődleges a határvédelem , ha jól tudom az pedi nem EU-s segitségből épült. Nehogy azt gondold ,h m. a mindenható , Őt sem preferálja mindenki , közelsem olyan nagy formátumú ,mint az EU nagy megálmodója Herr Kohl. , a másik , hogy egyszerü paraszti ész kell hozzá , hogy lássuk ez ,igy ilyenformában nem mehet . Az,hogy hatásos lesz -e v. sem , de ,hogy nem lesz könnyü menet az tuti. Nem vagyok Orbán fan -v. imádó v. minek nevezzem, de ezt most én másként látom és ítélem meg. Merkel személye pedig még nem az EU , mégha a pénzelosztásban domináns szerepet játszanak is a németek !
karma1
@ipan54: Merkel csak ervenyesiteni akarja az "egyutt sirunk, egyutt nevetunk" politikat, ami nemcsak arrol szol, hogy mi mindig levehezzuk az EU-t jo penzzel, hanem arrol is szol, hogy kotelezettsegeink is vannak. Nem azt kerte, hogy Ma.o. tizezreket vegyen at, mert O is realis, de azt nem fogja lenyelni, hogy a magyarok csak kovetelik a penzt (most eppen 3 milliard eurot AZONNALRA), es orban egyaltalan egy menekultet sem akar atvenni. Ha ebbe a sz@r keritesbe nem rakott bele euros penzt, akkor a helyzet meg sokkal rosszabb, mert az itthoni agyongyotort adofizetok forintjait dobta ki egy nyilvanvaloan semmire se jo keritesre. Az a masik nagy baj, hogy annyi mas jobb helye lett volna annak a 23 milliardnak, a romokban levo egeszsegugyre, 400 ezer bizonyitottan ehezo gyerekek ellatasara is kolthette volna.
Olyan dolog ez a penzadas az Unio reszerol, mintha valaki odaad a bajban levo szomszednak egy csomo penzt, elelemre, gyogyszerre, es a szomszed rohogve elkolti az egeszet szemfestekre, kolnire, estelyi ruhara, es ami marad a penzbol, abbol elmegy egy jot vacsorazni a Hiltonba. (Magyarul: elb@ssza a penzt mindenre, csak arra nem, amire adtak. Nem tud semmilyen penzzel pontosan elszamolni, kezdve a manyup 3 ezer milliardjaval)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.