Orbán Viktor a Bildnek azt mondta: kitart a menekültpolitikája mellet, mert az uniós politikusok becsapják, hiú reményekkel áltatják a menekülteket. Az osztrák kancellár a náci Németországéhoz hasonlította az Orbán-kormány menekültekhez való hozzáállását. Eközben fegyverek katonák jelentek meg Röszkénél, hogy felügyeljék a menekültek beáramlását, a Keleti pályaudvaron pedig hullámzóan változik a feszültség a vonatra váró menekültek között. Az Origo tudósítói a helyszíneken vannak, kövesse velünk a nap eseményeit percről percre!

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az o elmeallapotaban en is kitartanek a sajat hulyesegem mellett, elvegre mibe kerul ez neki? Semmibe, mert az adofizetok, meg az Unio fizeti!...
Bezzeg keregetni azt tud, most mondtak be BBC-n, hogy 4 milliard eurot kert... Csak tudnam, miert szort ki 23 milliard forintot a keritesre, amikor annak a negyedebol tudott volna boviteni atmeneti szallasokat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@F_Viktor: tényleg ?...és ide akartak jönni és nem engedték ?...nahát...
..gondolom tudod bizonyítani is...
karma1
@ipan54: 15.55-re: Milyen "kozos fellepesre" gondolsz?
Amikor 2 hete Merkel asszony mindenkit meghivott Becsbe , hogy megtargyaljak, mit kene tennie az Europai Unionak KOZOSEN, akkor egyedul a mi elmebeteg ME-nk NEM MENT EL erre a megbeszelesre! Most viszont KOVETELI a 3 milliard eurot a menekultugy megoldasara.
Szted Merkel fog rohanni segiteni orbannak, hogy legyen mibol felfegyvereznie a deli hatarra kuldott, kepzetlen, felkeszitetlen hadseregunket? (Ami joszerivel nincs is? Foleg a hatarorseg, amit 2010-ben orban v. oszlatott fel elso tenykedesei egyikeben...
Tényfeltáró
"Fegyverek a határon, Orbán kitart"
Szálasi is kitartott. Meg is lett a jutalma.
karma1
Csak halkan kerdezem: ha szep.15-e utan LETARTOZTATJAK az illegalisan az orszagba lepo menekulteket, AKKOR mit fognak veluk csinalni? Bortonbe kerulnek? Kiutasitjak oket? (A kiutasitaskor jarmuvet, menetjegyet biztositanak a kiutasitottnak a celorszagig, sot, egy, vagy ket hivatalos szemely EL IS KISERI a kiutasitottat, hogy TENYLEGESEN elhagyta-e az orszagot...

Egeszen biztosan vegiggondolta orban-minihitler-vitya es simicsko-ujsopru jol sopor-istvan zsoldoskatona, mivel jar az uj torvenyuk bevezetese?
ipan54
@karma1: részben van igazad, Merkel csak a kvótát fújja, az elsődleges a határvédelem , ha jól tudom az pedi nem EU-s segitségből épült. Nehogy azt gondold ,h m. a mindenható , Őt sem preferálja mindenki , közelsem olyan nagy formátumú ,mint az EU nagy megálmodója Herr Kohl. , a másik , hogy egyszerü paraszti ész kell hozzá , hogy lássuk ez ,igy ilyenformában nem mehet . Az,hogy hatásos lesz -e v. sem , de ,hogy nem lesz könnyü menet az tuti. Nem vagyok Orbán fan -v. imádó v. minek nevezzem, de ezt most én másként látom és ítélem meg. Merkel személye pedig még nem az EU , mégha a pénzelosztásban domináns szerepet játszanak is a németek !
karma1
@ipan54: Merkel csak ervenyesiteni akarja az "egyutt sirunk, egyutt nevetunk" politikat, ami nemcsak arrol szol, hogy mi mindig levehezzuk az EU-t jo penzzel, hanem arrol is szol, hogy kotelezettsegeink is vannak. Nem azt kerte, hogy Ma.o. tizezreket vegyen at, mert O is realis, de azt nem fogja lenyelni, hogy a magyarok csak kovetelik a penzt (most eppen 3 milliard eurot AZONNALRA), es orban egyaltalan egy menekultet sem akar atvenni. Ha ebbe a sz@r keritesbe nem rakott bele euros penzt, akkor a helyzet meg sokkal rosszabb, mert az itthoni agyongyotort adofizetok forintjait dobta ki egy nyilvanvaloan semmire se jo keritesre. Az a masik nagy baj, hogy annyi mas jobb helye lett volna annak a 23 milliardnak, a romokban levo egeszsegugyre, 400 ezer bizonyitottan ehezo gyerekek ellatasara is kolthette volna.
Olyan dolog ez a penzadas az Unio reszerol, mintha valaki odaad a bajban levo szomszednak egy csomo penzt, elelemre, gyogyszerre, es a szomszed rohogve elkolti az egeszet szemfestekre, kolnire, estelyi ruhara, es ami marad a penzbol, abbol elmegy egy jot vacsorazni a Hiltonba. (Magyarul: elb@ssza a penzt mindenre, csak arra nem, amire adtak. Nem tud semmilyen penzzel pontosan elszamolni, kezdve a manyup 3 ezer milliardjaval)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.