Nyugat-Európában már bevált a hozd a saját üveged-módszer, a hónap végén startolhat az első bolt itthon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@eszegfu: Mukodokepes, nalunk minden varosban van ilyen bolt, ugy hivjak, hogy Bin-Inn... Vehetsz benne folyekony arut (ehhez adnak helyben muanyag flakont, kupakkal, ezekkel mar nem kell semmit sem tenned, csak a penztarhoz vinni, mert fel- vagy egyliteresek.)
30 kilos muanyaghordokban van a liszt, (nagyon sokfele), cukor, so, de finomfuszerek is, mint orolt bors, paprika, majoranna, stb... Lehet a helyszinen omlesztett babkavet, szaritott magvakat, borsot, babot, lencset, cukorkat, tort csokit, mindent kapni.
Nylonzacskokba rakod sajatmagadnak muanyag lapattal, es van ra kis zarobileta, amit szinten magad raksz ra. Nagyon jo itt vasarolni, mert raersz vegignezni mindent, es csak annyit vasarolsz csak, amennyi feltetlenul szukseges a recepthez.
Azert lehet itt elore kimert adagokat is kapni, rogton a sutirecept is mellette van.
Tapogatni meg nem tapogatsz meg semmit sem, mert ez NEM darabaru, bocs, de az is hulye, aki a lencset tapogatja (vagy a nullas lisztet...)
.www.bininn.co.nz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Csizmás Kond: Nem a vasarlo mereget, hanem a penztaros...Hol olvastal tokehusrol, vorosarurol? (ez a felvagott), vagy akar sajtrol? A zoldseget-gyumolcsot mar most is magad szeded ki a TESCO-ban, Auchan-ben, sot, magadnak mered is le. A pekarut ugyszinten, sutemenyfogoval.

Egyaltalan nem ertem a problemadat.
karma1
@Csizmás Kond: Sort, es semmilyen mas szeszesitalt nalunk nem arulnak az ilyen boltokban, erre vannak a nagy likor-aruhazak, amiben csak alkoholt lehet venni, de csak csomagoltat, nem kimertet. Ez normalis dolog. Egyebkent a cikk egyaltalan nem emlit, hust, sajtot, felvagottat, valamint sort es egyeb szeszt sem...
Csizmás Kond
@karma1: ...tehát csak annyi benne a izé, hogy méregeted a semmit...szerintem maradok vagy az előrecsomagoltnál vagy pl a hús és kenyér esetében az ismert hentesnél, péknél...nem kell nekem kimérős baracklekvár ...:)
karma1
@Csizmás Kond: Nem kotelezo egy ilyen boltba bemenni vasarolni, akik ismerik, azok nagyon szeretik, kozel 40 eve van bevezetve, annyi ember nem teved egyszerre, akik azota is hasznaljak ezt a szisztemat.
Ne legyel sose raszorulva, hogy mondjuk nem tudsz megvenni egy masfel kilos csomagolasu lisztet, de szeretnel sutit sutni, amibe csak 20 deka kell. Na, ilyenkor mesz el ebbe a boltba, es csak 20 deka lisztet veszel, frisset, jot, a toredekeert annak a penznek, amibe a masfel kilo kerulne.
Olyan vagy, mint a 3 eves gyerek, aki elore beveri a durcat a kajara, meg mielott egyaltalan megkostolta volna. Nem baj, ez a te szinted. Maradj is ezen jo sokaig, innen majd nem kell sokat felejtened, ha jon az Alzheimer...:o)))
Csizmás Kond
@karma1: ..na de Karma...csak nem azért vándorolt egy országnyi nép Új-Zélandra hogy ne tudjon megvenni egy kiló lisztet csak 20dekát ha sütit akar készíteni...
... és a friss...gondolom ott már minden bolthoz külön malom is tartozik...és az úgy őröl ahogy a kedves vásárló lapátol a lisztesládából...:)
...mégegyszer mondom ez csak hóbort...
Csizmás Kond
@karma1: Azt még kifelejtettem hogy a csomagolást nem divatból találták ki hanem higiéniai okokból, és az ilyen ömlesztett üzletekben épp ez hiányzik.
Amúgy a hatvanas években falvakon ugyanígy árulta az üzletekben zsákokból itt is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok