A kormány menekültpolitikája ellen tiltakozva a fővárosi Szabad sajtó útján gyülekeztek, majd az Országház elé indultak vasárnap délután az Együtt – a Korszakváltók Pártja tüntetésének résztvevői.

Szégyelld magad, Orbán! – Tüntetnek Juhászék(Fotó: Juhász Péter/Facebook)

A megmozdulást Juhász Péter, az ellenzéki párt alelnöke hívta össze Szégyelld magad, Orbán! címmel. A politikus a tüntetés közösségi oldalán úgy fogalmazott, a miniszterelnök

"barbár politikájával" lejáratta Magyarországot, de a demonstráció résztvevői megmutathatják, a magyar nép valójában emberséges, és szolidáris a menekültekkel.

A demonstráció kiindulópontján a szervezők tájékoztatása szerint mintegy 2-3 ezren gyűltek össze délután fél ötig, ugyanakkor a demonstrálókhoz folyamatosan csatlakoznak. A menet elején egy, a tüntetés címét idéző molinót vittek a résztvevők, akik az Együtt pártjelvényei mellett uniós lobogókat, valamint a menekültekkel szembeni gyűlöletet elítélő táblákat emeltek a magasba – jelentette az MTI tudósítója.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mehetnének mindazok, akiket megloptak, akiket "jogcsorítottak" akiknek hazudtak, akiket átvertek, tehát az ország 90 %.-a !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Lehet, hogy maradi vagyok, de azért, talán, nem kellett volna "baszódjál meg KDNP"-zni a tüntetésen! Nem volt épp intelligens dolog. Értelmesebben is lehet tüntetni, bár ahogy látszik SEMMI ÉRTELME! Láthatod a HATALOM AZT CSINÁL AMIT AKAR ÉS LESZAR TÉGED!!!
kukac50
Orbán plakátjai gyűlölet keltésre volt csak jó,csak azt felejtette el, a menekültek is emberek, és az alapján kell velük bánni.
peno
@kukac50:Kedves kukac50 ha akarod CZ-vel írom a megszólítást a Párizsi merényletnél melyik hozzátartozód volt az áldozat.?
izo
@Toby: Majd lesz várd ki a végét!
izo
@sokanvagyunk: Igen ezért amit mond 1%-al kell figyelembe venni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.