A Demokratikus Koalíció azt kéri, minden magyar választópolgár, valamennyi család vetkőzze le a menekültekkel szembeni félelmeit és nyissa ki a szívét – mondta a párt vasárnapi, budapesti rendezvény Gyurcsány Ferenc. 

Magyarország képtelen lesz megoldani ezt a kérdés önmagában – szögezte le a "Vigyünk emberséget Magyarországba" elnevezési nagygyűlésen. Orbán Viktor miniszterelnök nem érti, hogy ezekben az ügyekben sehová nem vezet a nemzeti szuverenitás hangoztatása, mert csak a többiekkel való szoros együttműködésben lehet előre jutni. Közösen kell védeni a határokat és mindenkinek részt kell vennie az érkezők befogadásában – hangsúlyozta.

Gyurcsány: mindenki vetkőzze le a félelmeit!

Eközben egyesíteni kell az uniós országok titkosszolgálati kapacitásait, hogy felmorzsolják az embercsempész bandákat – mondta.

A volt kormányfő mindenkit meghívott, hogy azon a napon, amikor a parlamentben elfogadják a honvédség bevetéséről szóló jogszabályt, vegyék körbe élőlánccal az Országgyűlés épületét.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@Horizont: Apátiában van az ország az állandó feszültség-generálástól, a nyílt politikusi bűnözéstől, a "működő reformoktól" a "jobban teljesítéstől" a Magyar Honvédség keírtésfonó főfoglalkoztatásától, attól, hogy a qrmány már a rendőröknek is hazudik, miközben kifacsarja őket, mint egy citromot és eldobja, úgy nem telhet el egy nap, hogy a qrmány és szófosói ne hazudnának egy egészséget, még az sem zavarja a bagázst, ha valóban működik a hazug ember és a sánta kutya példája, egy barbár idióta uralkodik 9 és fél millió emberen, szóval nincs itt semmi furcsaság !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patkószeg
Nagyon is igaza van. Csakhogy ez nem megy ám egyik napról a másikra. Türelem!
csa-csa
@Eriksson: erre én is kíváncsi lennék! ugyanis sem a dk, sem más pártok egyetlen egy megoldással nem állnak elő. Csak mondják a magukét! azt mi is tudjuk. és most már a világon mindenért az Orbán a felelős. Van miért szidni persze, de ez már tényleg nevetséges.
magyarbakancs
Gyurcsány úr ön álmodik,vagy nincs tudatánál?
Bal oldal szégyene.
Baloldali vezetőnek nem gyanús körülmények között lett milliárdosnak kellene lenni.
Igaz ön nem a politikából gazdagodott meg mint másik kollégája Orbán úr.
kisangyalom13
Milliárdos Gyurcsány, zavart állapotába már nem tud békét teremteni a Magyar választók között!
Dr. Újhelyi István Brüsszeli Magyar ellenes képviselő, Rőszkei határon is lázítani ment?
Agresszív ellenzéki pártok, csak a választó polgárok ellen nyilatkoznak!
varirmag
Nem értem, az osztrákoknál,németeknél,szlovákokál,cseheknél összefognak !

Ez az eszement az EP-be küldöt idióta újhülyével meg még most is keverik a sz@rt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.