A kormány menekültpolitikája ellen tiltakozva a fővárosi Szabad sajtó útján gyülekeztek, majd az Országház elé indultak vasárnap délután az Együtt – a Korszakváltók Pártja tüntetésének résztvevői.

Szégyelld magad, Orbán! – Tüntetnek Juhászék(Fotó: Juhász Péter/Facebook)

A megmozdulást Juhász Péter, az ellenzéki párt alelnöke hívta össze Szégyelld magad, Orbán! címmel. A politikus a tüntetés közösségi oldalán úgy fogalmazott, a miniszterelnök

"barbár politikájával" lejáratta Magyarországot, de a demonstráció résztvevői megmutathatják, a magyar nép valójában emberséges, és szolidáris a menekültekkel.

A demonstráció kiindulópontján a szervezők tájékoztatása szerint mintegy 2-3 ezren gyűltek össze délután fél ötig, ugyanakkor a demonstrálókhoz folyamatosan csatlakoznak. A menet elején egy, a tüntetés címét idéző molinót vittek a résztvevők, akik az Együtt pártjelvényei mellett uniós lobogókat, valamint a menekültekkel szembeni gyűlöletet elítélő táblákat emeltek a magasba – jelentette az MTI tudósítója.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mehetnének mindazok, akiket megloptak, akiket "jogcsorítottak" akiknek hazudtak, akiket átvertek, tehát az ország 90 %.-a !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Mehetnének mindazok, akiket megloptak, akiket "jogcsorítottak" akiknek hazudtak, akiket átvertek, tehát az ország 90 %.-a !
nyanya001
a cöfösök is a Páva utcában ...
mélyrehatóan nyalva Orbán hátsóját !!
Toby
@Horizont: A csupakabra akkor sem szégyellné magát, ha lopás közben ráfognának a csuklójára !
justhpeter
Szégyelld magad Orbán. Mi is szégyellünk téged.
nena
Ha ott vagytok mit ide irogattok, Ha nem mit szájkaratéztok...DÍÍÍÍ
Toby
@nyanya001: Épp az imént hallottam csizmadia-volt állambiztonságis fiatal demokrata lászló hörgését a mikrofonba, amolyan "rátört nemzetére" stílusban ! " Bugyutának" minősítette a hitler-bajszos orbánképet, de azt nem mondta, hogy ne lenne igaz !
rugacs
Már most úgy néz ki, hogy nem O.V. járatja le az országot!
Legalábbis a német és osztrák lépések ezt igazolják!
Csizmás Kond
Csak rajta gyerekek, lesz amit mutogatnotok mert ha egész európa bezát ti kell eltartsátok a menekülteket.
Toby
Akiket elkapott volna a permanenes fosás gyönyöre a német ideiglenes "határzártól" azoknak adom az igét:

"Az intézkedés "súlypontja" a német-osztrák határ, célja pedig a Németországba igyekvő emberek "áradatának korlátozása", és a beutazás rendezett keretek közé szorítása.

Erre "biztonsági okokból is sürgősen szükség van" ..."

De nincs milliárdokba kerülő drótkerítés még mindig !
huKKK
Még Bajnai idejében volt valami súlya az Együttnek.
Juhász Péternek viszont jó erős hangja van.
Használhatná értelmes dolgokra is.
gazdag dezső
Minden olyan ellenzéki politikusnak aki itt nagyon pofázik ,kellene de nagyon szégyenkezni,mert Ők nem a Magyar állampolgárok érdekében beszélnek: A Magyarok érdeke nem az ,hogy itt minden erőszakosan betolakodót szívesen lássunk.Humánusság határait túllépték ,de nagyon !És ne követelőzzenek,és ne panaszkodjanak ,mert még azt az ellátás sem illeti meg Őket jogosan amit kapnak !Az 56-osokat meddig ,és milyen módon fogadták be a volt nyugati országok? Pedig azok a menekültek egészen más okok miatt menekültek egy kommunista terror elől,és szokásaikban,vallásilag is nem idegenek voltak! Most pedig az Osztrákok,és a Németek akik lezárják a határaikat ,azok bírálják a Magyar hatóságokat ??Pfújjj Rohadt ellenzék!! Csask pofáznak,de ha az ö pénzükből kellene adni a törvénytelenül betolakodnak élelmet amit vagy nem esznek meg,vagy eldobálnak ,mert a vallásuk tiltja a fogyasztását,akkor talán más véleménnyel lennének! Ha nekik kellene ott szolgálni éjjel,nappal erőltetett módban ,éhesen szomjasan,akkor biztosan nem ez lenne a véleményük ami most van.De mit is akarhat egy olyan párt akire néhány eltévedt ember szavazott,és így elértek jelentéktelen néhány százalékot ! Szájukat be kellene csukni ,de nagyon :!! Mennének oda közreműködni,és segíteni inkább,és nem tüntetni kellene. Nincsen erkölcsileg sem joguk hozzá,ha tisztességesek lennének akkor inkább hallgatnának!
peno
@Toby: Egyenlőre nem is lesz mert épül a mi kerítésünk,de ha másik útvonalat épít ki az embercsempész turiszt,akkor nem lehetetlen egy újabb kerítés építése.Szerintem itt az lesz a kérdés kik fogják építeni a kerítést a már befogadott muszlimok vagy a magyar vendégmunkások.
Desischado
orbán meg a szégyen? Azt sem tudja, hogy az mi! Juhász Péternek elismerésem! De igaza van Toby-nak, lehetne sok mindenért tüntetni! Össze kéne fogni, és elzavarni ezt a kártékony, veszélyes bandát!
peno
Azért elgondolkoztató,hogy az Eu. két év alatt akar elhelyezni kvóta alapján 160 ezer migránst.E közben már az országban már 182 ezer migráns érkezett és ebből mennyi ment tovább erről nem beszélnek.Persze nem beszéltünk még az olaszokról és a görögökről ahol jelenleg is jóval többen vannak a menekültek.Feltevődik a kérdés ha az Eu.két évig fog töketlenkedni 160ezer ember elhelyezésén akkor mi lesz azokkal kik folyamatosan érkeznek az országba még két évig,és nem csak ide hanem az olaszokhoz görögökhöz és még azért még más európai országokba.Ez a létszám megfogja haladni a jelenlegit és nem bocsátkozok számszerűséggel mert a jelenlegi többszörösét messze megfogja haladni.Nos ezekkel az emberekkel mi lesz Mi fogjuk ellátni az olaszokkal és a görögökkel karöltve?Az érzésem szerint az EU.hülyének nézi a kelet európai országokat lehet,hogy a migráns helyzet szakító próbája lesz az Eu.nak?Angoloknál érdekesen alakult egy felmérés a hét végén maradjanak az EU.ban vagy sem,nem biztató a nemek győzelme.Mondjuk szétesik az Eu.az önállóvá vált országoknak egyedül kellene megbirkózni az iszlámmal vagy a terrorral, szövetségbe fognak tömörülni és kifog bekerülni a szövetségbe?Nagyon érdekes és sorsdöntő határozatokat kell hoznia az Eu.nak mert már a németek és az osztrákok kezdik látni és érezni ,hogy miről is van szó és a felhergelt menekültek látván a befogadó készséget nemfognak megállni hanem csak jönnek és jönnek.
oleo
Ácsi!

1 menekültre rátelepszik 100, vagy 1000 gazdasági bevándorló.
Nekem, dolgozó emberkén nincs olyan mobilom, mint ezeknek (lehetne, de nem kell, mert nehogy már okosabb legyen a mobilom, mint én!),
Persze, hogy szenvednek, de közben vigyorognak, mint a vadalma...
Itt valami nagyon nem stimmel!
Te 80 ezerért dolgozol, ők meg 250 ezret, vagy még többet kapnak a semmiért?
Milyen világ ez?

Asszem, ha nem tudunk túllépni az érzelmeinken, és nem tudunk racionálisak lenni, akkor belepusztulunk ebbe.
Piactéri robbantást eddig csak tévében láttál?
Nemsokára a bőrödön fogod megtapasztalni!
Már most egyéni terrorakciókra buzdítja az Al-Káida a muzulmánokat, akkor mi lesz később?...

A görögök gecik!
Beléjük ölnek egy csomó pénzt, és cserébe nem teljesítenek.
Úgy kivágnám őket az EU-ból, mint a macskát szarni!
Ingyenélő, regelótól estig sziesztázó nagyevő, nagyivó, nagypofájú, léhűtő csürhe banda!
okina48
Én csak azt nem értem,hogy jön ahhoz egy maréknyi ember a magyar nép nevében csináljon bármit is!
Én bizony qrvára nem vagyok szolidáris a sáskahaddal,sem ezzel a juhász akárkivel!
Akkor én már nem vagyok magyar nép?
mate03
@nena: ! Butának születtél.az is maradtál!
mate03
@gazdag dezső:! Mi van!?Téged megcsípett a hülye kígyó!?
mate03
@nena:! Jó lenne ha felébrednél!Amúgy nagyon szép a kalapod! Irigyellek. !
sokanvagyunk
Együtt is csak 1,5 százalék volt, azóta csak apadtak - kezdve a vezetőjükkel.
okina48
@Desischado: tegnap 23:10
Én elhiszem,hogy neked teljesíteni kell a napi penzumot,de te tényleg nem fogod fel miről van szó?
gazdag dezső
mate 03-nak .engem szerencsére nem csípett meg sem hülye,de semmilyen más ,de téged sajnos nagyon elkábított valami,mert nem látsz jól!SAJNÁLOM,HOGY ILYEN EMBEREK IS HOZZÁSZÓLNAK A DOLGOKHOZ !
herczeg0210
Lehet, hogy maradi vagyok, de azért, talán, nem kellett volna "baszódjál meg KDNP"-zni a tüntetésen! Nem volt épp intelligens dolog. Értelmesebben is lehet tüntetni, bár ahogy látszik SEMMI ÉRTELME! Láthatod a HATALOM AZT CSINÁL AMIT AKAR ÉS LESZAR TÉGED!!!
kukac50
Orbán plakátjai gyűlölet keltésre volt csak jó,csak azt felejtette el, a menekültek is emberek, és az alapján kell velük bánni.
peno
@kukac50:Kedves kukac50 ha akarod CZ-vel írom a megszólítást a Párizsi merényletnél melyik hozzátartozód volt az áldozat.?
izo
@Toby: Majd lesz várd ki a végét!
izo
@sokanvagyunk: Igen ezért amit mond 1%-al kell figyelembe venni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.