Durva napra készülnek a határra vezényelt rendőrök és a katonák Úgy tudjuk a magyar hatóságokhoz az az információ szivárgott át Szerbiából, hogy hétfőn - egy nappal a keményebb magyar szabályozás életbe lépése előtt - a szerb rendőrök megpróbálják a náluk tartózkodó menekültek nagy részét az utolsó pillanatban "átnyomni" Magyarországra, és buszokkal fogják szállítani az embereket a gyorsítás érdekében. Rendőri körökben arra számítanak, hogy hétfőn minden eddigi rekord megdőlhet, és akár 25-30 ezer menekült is átlépheti a határt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
És, mert Németország lezárta a határait, ezek mind itt rekednek nálunk, az összes többivel, akik majd ezután jönnek még. Mert jönni fognak a szigor ellenére is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
És, mert Németország lezárta a határait, ezek mind itt rekednek nálunk, az összes többivel, akik majd ezután jönnek még. Mert jönni fognak a szigor ellenére is.
nena
Védjétek meg a Hazánkat ! Leszarom az Úniót !!
human
@kkalman: A német határt nem olyan értelemben zárták le, hogy kontrolláltan fogadják a menekülteket? Azaz ne kerüljenek be regisztráció nélkül. Nekem legalábbis nem úgy rémlik, hogy se ki se be lenen a határon.
silber13
@nena: Na mondjad, milyen javaslatod lenne te agyament! Hogy védjék meg az országot!
Levendula
Az orvos gyógyít, a mérnök tervez, a katona és rendőr véd. Ennyi. Ki mit vállalt, az végezze, de becsülettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.