Nem könnyű a határrendészethez rendelt rendőröknek. A legtöbben nem kaptak kiképzést a feladatra, amit végeznek. Sokan priccseken alszanak, nem jutnak meleg vízhez, nem kapnak eleget enni, és nem pihenhetik ki magukat. A rendőrök általában türelmesek a migránsokkal, de meddig marad...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ez valóban 5000 kalóriás kaja, Istenem még azt is oda adják a menekülteknek!!
Vajon hol az EU által erre a célra adott pénz???
zöldszem
Ez valóban 5000 kalóriás kaja, Istenem még azt is oda adják a menekülteknek!!
Vajon hol az EU által erre a célra adott pénz???
nyanya001
@zöldszem: Valamelyik gazember(ek) zsebében !
human
@zöldszem: Az lesz mint az oktatásban. A krétát, papírt a tanár veszi. Itt meg majd a civil szervezetek látják el a rendőröket, katonákat, menekülteket.
zöldszem
@nyanya001: @human: Előbb utóbb, csak kellene valamit csinálniuk. A parádézás, az önfényezés itt már kevés.
Ételt, italt kellene adni+ pihenést! "Sajátlábon" állást, mert összefognak esni az éhségtől, kimerültségtől! Mi lesz, ha "hátraarcot" csinálnak???
eszegfu
Nem akarom elhinni, hogy a képen egy "ebéd" látható! Nagyon nehéz éhesen bármilyen munkát ellátni...ideges, ingerült lesz az ember...a rendőröknek meg itt soha sem tapasztalt dolgokkal kell "megbirkóznia"... Tiszteletet érdemelnek munkájukért... na meg megfelelő ellátást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.