Európa, a jövő, a nagy eszmék le vannak szarva, abból nem lehet megélni. Egy rohadt stadiont se lehet tisztességből, becsületből építeni, nem is beszélve a hozzá tartozó kisvasútról. Kelet-Európa végre elemében van. Azt teszi, amihez a legjobban ért, amiben évszázados gyakorlata van. Gyalázza a szomszédait és elárulja a szövetségeseit. Az teljesen mindegy, hogy a németek nem megszálló hatalomként parancsolják meg, hogy mit tegyünk, csak kérik, hogy legyünk velük szolidárisak, mert gondjaik vannak a menekültekkel, mert a sok, az nekik is sok, és egyébként pedig a baráttól, a szövetségestől támogatást várnak, a támogatásért cserében.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Jó a cikk! Nekem a lényege: "A jövő, a nagy eszmék le vannak szarva, abból nem lehet megélni.." A másik: "Utálunk mindenkit... történelmi léptékü luzerek vagyunk... akinek semmi más nem jut a világ dolgaiból, csak évszázadonként egy... néhány pecig tartó esély...tudunk mi is világra szóló felfordulást okozni, mégha megoldani a legkisebb gondunkat sem vagyunk képesek."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: 10:02 Nekem is hasonlóak a tapasztalataim. Még azt is feltételezem: változtak pozitiv irányban a dolgok... aztán jött a kettős állampolgárság, ami finoman szólva nem "esett" jól a román vezetésnek... vagyis kb. u.ugy lehet minden, mint régebben volt.
Freewolf
@eszegfu: :-) A kettős állampolgárság intézményét Gyurcsány akasztotta meg, amikor 23 milló román munkavállalóval riogatott. A székelyek a magyar nemzet részei, attól, hogy nem magyar állampolgárok. Nem ők akartak kiválni, vitték a területtel őket. A csúfos kettős állampolgársági népszavazás után, végre érezhetik, hogy a nemzet törődik velük! Mikor a románok szemtelenkedő orrára koppintunk, őket is védjük!
eszegfu
@Freewolf: Értem, amit irsz... csak a véleményünk eltér... ami ugye nem ritka eset. :)))
magyarbakancs
@eszegfu: Az emberi agresszió veleszületett dolog.
Génedben hordod.
Mivel soha nem tudnád magad megvédeni.
Az más tészta,hogy az agressziót mire,vagy kire terjeszted ki.
eszegfu
@magyarbakancs: 8:41 Én ugy olvastam -- tényleg nem vita-képpen -- hogy az emberi agresszió nem "veleszületett" dolog. De logikusan nekem az agresszió az másokban szándékos sérelem okozása, a védekezés pedig pusztán a magam védelme, vagyis nem az jut az eszembe, hogy a másik megsérüljön. Lehet, hogy valóban ebből "nőtt" ki...
magyarbakancs
"De logikusan nekem az agresszió az másokban szándékos sérelem okozása, "
Igen igaz de ,hogy véded meg magad ha nincs benned agresszió?
Lelkére beszélsz.
Megtámadnak ,hogy véded meg magad?Szándékosan okozol sérelmet másnak nem ha véded magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.