Erre a plakátra 381 milliónk megy. Ki döntött? Miről? Megvédeni? Teljesen mindegy, hiszen ma már végre sikerült a magyar államnak kiprovokálnia egy olyan helyzetet, hogy valóban agresszív, dühös, felfegyverzett tömegként tudja láttatni a Magyarországon keresztül Németországba igyekvő háborús menekülteket. Az új plakát premierje a kormány.hu Facebook-oldalán volt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Ki az a hányadék akinek a migránsáradat ellen felépített kerítésről is ez jut eszébe ???

Beteg népség.
Aki Én
@1magyar: 09:33 Ez nagyon igaz. A világban sok helyen oda építik a járdát, ahol az emberek kitapossák a füvet, hiszen ott van rá szükség. Nálunk oda korlátot, akadályt építenek.
Aki Én
Ha az emberek végre tényleg felelősen döntenének, akkor itt egész más értelmet nyerne a ,,megvédeni" kifejezés. Rögtön kiderülne kitől is kellene igazán megvédeni ezt az országot.
human
@Aki Én: Azért a ló túloldalára sem kellene átesni. Akkor az útkereszteződésekben keresztben is kellene gyalogos átkelőt építeni, ami nem egy életbiztosítás.
Aki Én
@human: 10:50 Azt nem tettem külön hozzá, hogy mindezt az ésszerűség határain belül. Alapvetően például a parkokra gondolok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.