Néhány, a gyakori kérdések portál mögött megbúvó értelmes gimnazista, egyetemista és tudományos munkatárs, akik tudását a közel-kelet szakértők is megirigyelhetnének olykor, rájöttek a hosszas beszélgetések közepette, hogy a most végbemenő bevándorlás, valójában nem más, mint egy világméretű "Super Exodus". Érveléseik, tanácsaik, nézetük, meglátásaik és állításaik roppant meggyőzőnek hatnak és bizonyulnak. Ezért a leges legrosszabb forgatókönyvre kell felkészülni Európának a migrációs áradat csökkentésére, vagy annak megfékezésére. Érdemes minden olvasónak időt szánni arra, hogy megfelelően tájékozódhasson a kialakult helyzetről és ezúttal nemcsak a különböző politikai befolyásoktól függő médiából.

Feltöltő: Gabcy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ha tényleg az iszlám célja a belülről való megszállás a "menekült"álca alatt visszaélve az európai/keresztény jóhiszeműséggel, akkor ezt a visszaélést kell megszüntetni.
A menekülés okainak mielőbbi megszüntetésével.

Az európai országok fejezzék be az egymás zrikálását, szapulását, mert mindenkire előbb utóbb ráég ez a migráns probléma! Csak összefogással lehet a migráns áradatot megszüntetni!
Néhány fontos feladat:
A menekült státuszokat csak a ténylegesen menekültek kapják meg határozott időre, előbb-utóbb mindenütt konszolidálódik a helyzet. Ezért a családegyesítési kérdéseket is a helyükün kell kezelni.
Európa külső-belső határai megerősítésével csökkenteni a migráns áradatot.
Legálisan mindenki jöhet, illegális belépés nincs. ...stb.

Persze legelőször az európai vezetőknek el kell dönteniük, hogy mit akarnak, s annak megfelelően egységesen cselekedni! Azért felesleges üléseket összehívni, hogy döntés ne szülessen, dönteni már a tegnap is késő .
Eriksson
A jövő félelmetes, de még mindig sokan nem hiszik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok