Orbánia morálisan padlót fogott. Ez teljesen nyilvánvaló. S nyilvánvaló akkor is, ha tudjuk: Orbán Viktor személyes győzelmet fog jelenteni, és mindent az unióra vagy a Tau Ceti felöl felvillanó űrhajókra fog kenni. Ebben a mátrix-verzióban azonban megbukott. Még akkor is, ha a rendszere évekig tovább él.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@Csizmás Kond: 3 (három) napig állt orbán viktor magyar királysága. Most ugyanaz a fostalicska van, mint annak előtte. Ingyen masíroznak a németekhez az arabok meg az afgánok, azzal a kivétellel, hogy már reisebüro jugendturist feliratok is vannak a buszokon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: az még kimaradt, hogy bármilyen érthetetlennek is tűnik de nem mindenki föltétlen politikai szemszögből látja a világot...tehát habár tisztelem az Orbán politikáját a meglátásaimat nem befolyásolja.
GeoCravker
@Csizmás Kond: "Az egész propaganda ami a menekültek körül folyik egy mondvacsináltfélrevezetés, ugyanis a menekültáradat nem a magyarországi áthaladással kezdődött hanem egy évvel azelőtt "
Ezt miért nem a főnöködnek és Orbánnak mondod? Felkészülhetet volna rá eléggé. A sok birkaterelgetés helyett.
" de te és a lapod azt próbáljátok bemagyarázni,"
Nekem ugyan nincs továbbra sincs lapom, de ha ettől érzed jobban magad :-)
".ti meg azokat dicsüitítek "
Mint az előbb, bár ha arra céloztál, hogy hatökör vagyok amiért leállok Veled, akkor igazatok van.
GeoCravker
@Csizmás Kond: "az még kimaradt, hogy bármilyen érthetetlennek is tűnik de nem mindenki föltétlen politikai szemszögből látja a világot...tehát habár tisztelem az Orbán politikáját a meglátásaimat nem befolyásolja."
Tudod, azért ez azért mókás, mert az előzőek alapján pont Te vonod kétségbe más szuverén véleményalkotási képességét. Mi lenne, ha legalább önmagadhoz következetes lennél.
Freewolf
Elolvastam az egész gyűlölködő, de idióta írást és köphetnékem van. Orbán igyekszik az Uniós szabályoknak megfelelni, ahogy azt még eddig senki nem tette. A vízfejű bürokraták változtassák meg a szabályozást, ha nem tetszik amit Orbán tesz! Érdekes, hogy Merkel mutti is visszalépett a nagyhangú, de idióta kijelentése miatt. Vegyétek már észre, hogy sema magyarok, de Európa egyetlen nemzete sem akar befogadni vadakat! Lehet ezt kerülgetni, akkor is alapigazság! Persze a liberálfasiszta senkiháziak azt nácizzák, akik az elég mellett állnak ki. Még, de hamarosan elsöpri a majmokat a népharag! Na akkor isten irgalmazzon nekik!
Csizmás Kond
@GeoCravker: Szuverén véleménye bárkinek lehet...hacsak nem hazugságokon pontosabban nem ugyanazon hazugságokon alapul kint amit valamelyik oldal képvisel...pl a botlasztásos hajcihő amin oly szépen elcsámcsogtatok, és végsőkig kitartottatok amellett, hogy a csaj akasztott...szarügy...
a te lapodat nem föltétlen sajátnak értettem, de mindig ott vagy ahol a gépnarancs...
...és nem szeretem a nevezgetést tehát nem is művelem...
GeoCravker
@Freewolf: Ha neked tetszene valami, az igen komoly bajt jelentene...
Az összes gárdistának nem lehet a kedvére tenni :-)
Vaúúúúúú

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.