Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt szólalt fel hétfőn a parlamentben, a bevándorlásról. Azt mondta, hogy a bevándorlók rossz politikai döntések áldozatai, a világ hátatfordított nekik és az országaiknak. Bár Magyarország ezt megérti, de ettől függetlenül Orbán szerint matematikai számítások alapján is látszik, hogy Európa nem tudja a hátára venni a világ minden baját, nem tudunk mindenkit befogadni, nem tudunk mindeniknek munkát adni, ráadásul még az sem biztos, hogy mindenki dolgozni akar a migránsok közül. A miniszterelnök szerint azon kellene elgondolkodni, hogy a bevándorlók jelentős része még Ausztriából is tovább akar menni Németországba, ott pedig azért tüntetnek, hogy Svédországba mehessenek. Orbán azt mondta, hogy a migránsok súlyos törvénytelenségek sorozatát elkövetve mennek egyre beljebb az Európai Unió fejlettebb részei felé. Ezzel együtt visszás, hogy "az Európai Unió 500 millió embertől követeli meg nap mint nap a törvények betartását, de képtelenek...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Vitya te is állandóan köpödsz az EU felé...amikor pénzt adnak akkor jófejek amikor megkérdik hova lett a pénzt akkor meg támadnak meg beavatkoznak...most meg döngeted a melled, hogy megvéded az EU-t? Menj már a picsába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.