Szerdán érkezett a legtöbb illegális bevándorló az idén, a tiltott határátlépést elkövetők száma a 10 ezret is meghaladta – derül ki az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtöki statisztikájából.

Az adatsor szerint 102-en a szerb-magyar, 9 939-en a horvát-magyar határszakaszon érkeztek Magyarországra.

Idén eddig 242 093 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök, a legtöbben eddig szeptember 14-én érkeztek, akkor 9380 illegális bevándorlót regisztráltak egyetlen nap alatt.

Csütörtök reggel hat óráig a szerb-magyar határszakaszon 8, a horvát-magyar határszakaszon 1 776 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek.

A határzárral összefüggésben szeptember 15. óta eddig 190 ember ellen indítottak büntetőeljárást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ez egy olyan dolog kérem, hogy 2.000 fontos volt a Habonyistáknak, de 10.000 már semmit se számít, mert nem lehet belőle népszerűséget kovácsolni, különben is Reisebüro Jugendturist az egész.
A Fidesz meg a megvédés. Az.
wagabund
hát nem csodálom, hogy idegesek a horvátok...a szerbiai szakaszon lévő karítés miatt most rajtuk keresztül vándorolnak...aztán ha a horvát oldal is elkészül, akkor a szlovének fognak mérgelődni..egyedül az osztrákok örülnek valamiért...nekik nagy szükségük van a friss, fiatalos, jól képzett munkaerőre, boldog iszlám családokra...

jut eszembe...Moszkvában átadták Európa legnagyobb mecsetjét...hurrá! 2ezer kilométerre innen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.