Az illegális migrációt a baloldali pártok táborán belül is kétszer annyian ellenzik, mint ahányan nem.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezt vajon honnan állapította meg a beNézőpont???Bele nézett a hazugovics valagába??? Máshonnan ilyen infó nem származhat))))))))))))))
Toby
Hát igen ! Valóban "nézőpont" kérdése, hogy a 87 %, az valóban annyi-e, vagy kellene egy kis közpénz-injekció a társulatnak !
soljanka
@papa.49: @Toby: a helyzet az, hogy én most hiszek nekik.
Én már nem merek megszólalni az ügyben - pedig nem is Mo.-on élek-, mert 10-ből 9 ellenzi, egy meg bizonytalan.
Pedig ezek az emberek elvándorolt gazdasági -megélhetési?- menekültek, akik Magyarországon nem akartak 100 ezer forintért dolgozni. De a menekülteket mindegyik "lerúgná", "lelőné", a finomabbja küldené csak vissza.
Mézike
@papa.49: Már 6 éve tanítják az orbán matek alapjait. Ideje lenne már megtanulni.
Ez úgy 87 % mint a választásokkor a 2/3 -ad.
Namost akkor ugye benne volt az összeurópai magyarság, illetve nem magyarság is, csak az volt a lényeg hogy rájuk szavazzon.
Most pedig meg kérdeztek a fidesz székházban pár embert akik válaszoltak. Egy páran nem tudták mit kell mondani, mert az eligazításon nem voltak ott. Na ők a kisebbség.
De lehet a sósavas bácsit, illetve a köpködős nénit is felkeresték.
papa.49
@soljanka: Ennek a koszos hazug bandának nem hiszek,mert mindig azt hozzák ki amit a megrendelő kíván, hát én meg a pokolra kívánom őket mindenestül)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.