Stumpf Andrásnak, a Mandiner újságírójának adott interjújában dobta be Simicska Lajos az "Orbán Viktor vajon ügynök volt-e?" című atombombát. Viszont Stump azóta is hiába várta, hogy az oligarcha nagyinterjút adjon neki.

Emiatt ma így dühöngött:

(...) Félreértés ne essék: mindenki annak ad interjút, akinek akar. Még azon is lehet változtatni, amit az ember megígér. Bárki meggondolhatja magát. Simicska Lajos is. Az viszont, hogy még egy „Bocs, meggondoltam magam, már nem aktuális, ne számítsatok rám”-üzenet sem érkezik fél évig tartó, többszöri megkeresésre... Ez olyasmi, amit a nagyvállalkozó talán az általa népszerűvé tett g-betűs szakszóval írna le.

Én mindenesetre csupán jelzem azoknak az olvasóinknak, akik máig kérdezgetik, mégis mi is van a beígért valódi interjúval, mikor jön végre a folytatás – szóval, hogy nincs folytatás. Miért, a Godot-ra várva végén eljön Godot? Na ugye.

A darabnak ennek ellenére vége van egyszer. Ennek a komédiának például itt és most.

Erre szólt vissza Csintalan Sándor Facebook-oldalán, aki köztudottan nagyon jóban van Simicskával. Ezt írta:

Kedves András!

Az okot nem Simicska Lajos szolgáltatta hanem a hiúság a fiatalos önimádat az ismert verseny azért az interjúért. Nyilván jól jönne most a príma versenyben. András! Nem vagy te Honthy Hanna nem vagy te primadonna. Mire fel ez a hisztéria? Nem állapodtatok meg semmiféle időpontban. Egy interjú minimum két ember dolga. De mégis az alany dönti el, készen áll-e és mikor. Egy baráti tanács, ingyen. Tudom, látom most felkapott a szél. Megérdemelten. A csapból is te folysz. Megéri türelmesnek, empatikusnak lenni kiválasztott, remélt interjúalanyaiddal. Hagyd őket, hogy ők is meg akarjanak nyílni. Egy hülyének tűnő párhuzammal illusztrálva, a szerelem is így az igazi. A páros a közösségi játszmákból, ha van szeretet a szívedben hagyd ki a felfuvalkodottságot, a gőgös sértődöttséget. Van okunk a szerénységre. Nekem biztos. És neked?

Baráti szeretettel css

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.