Connie Mack volt republikánus képviselőt néhány nappal ezelőtt tette meg a magyar kormány Magyarország amerikai szóvivőjévé. Az Index most hosszú cikket közölt arról, milyen érvekkel igyekszik meggyőzni az Egyesült Államokat Mack, milyen jól csinálja a dolgát az Orbán-kormány.

Mack a napokban egy televíziós műsorban védte a magyar kormány politikáját, például olyan érvekkel, hogy László Petrát a Jobbik foglalkoztatja (nem igaz), és a Jobbik "káoszt akar csinálni a miniszterelnöknek".

Hasonlóan kreatív a szóvivő-lobbista honlapja is, ahol Magyarországot az Index értelmezése szerint

szinte egy kis európai USA-ként írják le. Egy hithű szabadpiaci kapitalista, oroszellenes, egyúttal hipertoleráns és már-már szabadság-fetisiszta államként.

És ami még ennél is viccesebb: Mack annak a Migration Aidnek a tevékenységére hivatkozik, azon önkéntesek munkáját állítja pozitív példaként az amerikai közönség elé, amiről a Fidesznek csak Soros György és egy jó kis sorosgyörgyözés jutott eszébe a múlt héten.

Az Index ezt a gyöngyszemet is kiemelte Mack kommunikációjából, mi ehhez további kommentárt nem látunk szükségesnek:

Világos, hogy a magyar kormány egyszerre kezelte kedvességgel és őszinteséggel a migránsokat

Mindez 1,4 milliárdjába került a magyar adófizetőknek.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@pbalage: Ne csináld már! Ha ezt a kis betűterrorista ellenállást is feladjuk, tényleg kihalásig - sőt annál is tovább - Orbán uralom lesz M.o-n!!!
Én még reménykedem, hogy a feldobott sz...r egyszer a feldobók fejére esik vissza!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@mate03: ezek az undor első jelei!
Félek lesz még rosszabb is! nekem elég OV hangját meghallani, már ideges vagyok!
keresztapa
,, Az Iszlám Állam napjai meg vannak számlálva. Bár indítanak offenzívákat, már képtelenek bármit is visszafoglalni tőlünk. Szerintem azért nem roppantak össze, mert az USA ezt nem szeretné. Miért? Mert fél, hogy abban a pillanatban siíta és így iráni befolyás alá kerül az egész térség. Most azonban, hogy megjöttek a ruszkik, muszáj lesz csinálniuk valamit.

Bólogatsz, tartod a szemkontaktust, megszámolod a nyolc fegyveres őrt közvetlenül mellettetek.

Maguknak, európaiaknak is annyi – szól a parancsnok szomorú mosollyal. – A Dáesh kettős politikát folytat: egyrészt kampányol az ellen, hogy a területéről a lakosság a káfer (értsd: hitetlen) Európába menjen, másrészt a saját embereit küldi Európába a menekültekkel. Már most dicsekszenek azzal, hogy ötezer mudzsahidet sikerült bejuttatni Európába, és ők mind utasításra várnak.

„Terrortámadások várhatóak?” – kérdezem vissza.

„Persze. De nem emiatt annyi maguknak. Egy arabnak öt-nyolc gyereke születik. Egy európainak jó, ha kettő.”

„Mit gondol az integrációról?”

„Szelídített már csörgőkígyót?”

E pontnál elkalandozik az eddig a politika talaján mozgó interjú, mert az ezredes egyik őre egy baromi nagy, ötven kaliberes puskát hoz elő, és a neobarokk szökőkút elé helyezi. Nézegetem a puskát, egylövetű.

Tetszik? Én készítettem, mivel az amerikaiak nem adnak nekünk ilyet. Galala 1-nek nevezem – mondja a parancsnok.

Meglepő módon a kedvenc sportja a mesterlövészet, maga is mesterlövész volt fénykorában, most is ki-kimegy a frontra lelőni pár arabot, ha ideje engedi.

Nézze el, hogy gyűlölöm az arabokat és az iszlámot. Egész életemben ellenük harcoltam.

Tizenkét fegyveres őr áll már a kertben. Elnézed. A parancsnoknak tetszik, hogy értesz a puskákhoz fényképről, azt mondja, menjetek be a villába. Véletlenül elteszi az iPhone-odat a zsebébe.

„Ne tessék lelövetni, de véletlenül el tetszett tenni a telefonomat” – formálod meg a szavakat. Az ezredes jót derül rajta, és visszaadja a készüléket...
mate03
@bencemacska:!Látni már nem látom,mert nemnézekTV,De sajnos hallani még hallom!Lehet hogy azért háborog a gyomrom!?
bencemacska
@mate03: Azért írtam én is a hangját, mert a megnézés már nagyon kegyetlen kategória! általában a hátam mögött van a TV. Akkor fordulok meg, ha megéri. Ov esetén megy hang levétel is, rádiónál csak a kikapcsolás segít!
Olyan kimondottan gyomor hangon beszél, hogy az elviselhetetlen! Lehet, hogy ezért hat a gyomor idegeinkre???-:))))
keresztapa
,,Orbán az interjúban fenntartotta azt az álláspontját, hogy Magyarországnak nincs szüksége migránsokra, akiknek a legtöbbje muszlim. Szerinte nem az a feladat, hogy máshol teremtsék meg új élet lehetőségét ezeknek az embereknek, hanem az, hogy a hazájukban való boldogulásukat elősegítsék. "Erkölcsi értelemben ez a helyes teendő" – jelentette ki.

Az interjúban a miniszterelnök kitért arra is, hogy Magyarországnak őriznie kell a függetlenségét, és az országnak rendelkeznie kell azzal a választási lehetőséggel, hogy akar-e otthont adni más kultúráknak. "A muszlim kultúra nagyon erős, nem vagyunk ellene, de nálunk nem létezik olyan párhuzamos társadalom, amely nem illeszkedik az európai értékek közé" – idézte a lap Orbán Viktort."
keresztapa
Skorpió Fullánkja 122015.09.30. 11:16:03

a terrorizmus, a szeptember 11-e óta eltelt 14 év alatt nem hogy csökkent, hanem évről évre csak növekszik és burjánzik.
A terrorizmus nem hogy csökkent az eltel 14 év alatt, hanem azóta már alakult egy terror”állam” is a Közel-Keleten és jelen pillanatban népvándorlás indult meg Európa irányába az USA közel-keleti háborúi és az ezt generáló terrorhullámok miatt.
2001. szeptember 11-i események után, szinte minden ország elköteleződött a terrorizmus elleni harcban, 100%-ra fokozták a biztonsági intézkedéseket a veszélyeztetett országokban, így Európában is.
Ehhez képest most boldog-boldogtalan átjöhet Európa határain, és ez propagálva is van az EU által, és azok az országok, akik ezt nem tartják jónak, vagy lezárják határaikat és ellenőrizni szeretnék a népvándorlásban résztvevőket, azok pellengérre vannak állítva.
Nagyot változott a világ szeptember 11-e óta.
Úgy tűnik, hogy az eltel 14 év minden lépése egy nagy színjáték volt az USA részéről, vagy ha nem, akkor minden épeszű embernek és európai országnak el kell gondolkoznia azon, hogy az eltelt 14 év alatti amerikai külpolitika rendkívül kártékony és rossz mederben halad, mert eddig csak pusztulást, romokat, terrort és halált hagyott maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.