„Arról a közszereplőről, aki egy probléma okozójaként a probléma megoldója is akar lenni, általában ki szokott derülni, hogy ő maga a probléma.” Azt írja a Die Welt a Mandiner tolmácsolásában, hogy az Angela Merkel és az Orbán Viktor migránspolitikájával szimpatizáló Horst Seehofer bajor miniszterelnök közötti vita valójában a kancellár és a német kereszténydemokrata bázis között zajlik.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@dömdödöm: Nem, nem! :)
Ezt a csizmás cica sejteti Merkellel.
Korábban a csőcselék skandálta Gyurcsánynak.
Én meg 0rbánnak szoktam üzenni a tüntetéseken. :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csolovek
@nemkati: oroszul van picinyem és igazán úgy van,hogy "paslidamoj". Kb lefordítva: gyerünk, elmenni. Vagy húzzál el innen.
nemkati
@nena: Na erre még válaszolok. Amikor már elegem van abból a sok disznóságból, ami ebben az országban megy, akkor átváltok hülyéskedésre. Szexről szó nem volt itt, ezt csak te erőltetted ide be. Mert valami nagy gubanc van az agytekervényeidben.
@Csolovek: elhúzok.
nena
@nemkati: Na jó, elég volt a vegzálásból... Nekem most három nap pihi meló után...Álmodjon szépeket hölgyem.
Nekem akkor is tetszik hogy Putyin, egy délután alatt több katonailag fontos célpontot talált el Szíriában, mint az amcsik egy év alatt... Vajon miért... :)
karma1
Ez a megallapitas vonatkozik pontosan ebben a formaban a csuti belizariusra is...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.