Európa fenegyereke; a kis-Putyin; a „cár” közép-kelet-európai helytartója; az illiberális demokráciát Európára szabadító diktátor; migránsokat kirekesztő, országát berekesztő pengésdrót-náci; idegenellenességet szító rasszista; fasiszta; tahó; zsidó; démon; hazug et cetera.

Forrás: vhegy.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A német nemzet nagyobbat tévedett 1933-ban, mint addig bármelyik, s ennek 1945-ben érett be a gyümölcse !
Méghogy "ennyi ember nem tévedhet" - ott a fenti német példa !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy érthető voltál, viszont a rosálás egyfajta elbújást jelent, vagyis a használata nem mindig egyértelmű.
Aki Én
Baromság. Orbánt mindenki utálja, aki nem fidesz-szekta tag. Az más kérdés, hogy mindenki automatikusan baloldali és libsi lesz, mikor kritizálja a nemzeti beteget. Pedig a helyzet az, hogy még a jóérzésű jobboldaliak is utálják a korrupt tolvajokat. Nem ez a jobboldali értékrend, ennek semmi köze az ,,oldalakhoz". Egy kérdés van csupán ez ügyben. Látsz is,vagy csak nézel bután?
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha bolond volna szeretnéd ?
verőce21
"...az európai átlagember politikai intelligencia és pragmatizmus terén jóval a merkelek, a schulzok, a junckerek és a faymannok előtt jár; hamarabb megértette, hogy e mindannyiunk számára ismeretlen és veszélyes helyzet nem sok teret és időt enged a diplomáciai finomkodásoknak, ki kell mondani a szentenciákat..."
Csizmás Kond
@Horizont: Naszóval tényleg erőszakos, de szerintem ha nem lenne az nem érte volna el amit akar.
Az viszont amiket ismét irkálsz, hogy "ne ismerjem el a miniszterelnökömnek" ez enyhén szólva is butaság...csakhogy ne használjak másabb jelzőt.
...ez olyasmi mintha nem akarnád elismerni a forgalmi szabályokat...:(
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy változott meg a véleményem...szerintem most is csak az imázs kedvéért túlzol...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.