Hogyan tudsz üzlettulajdonosként előnyt szerezni a versenytársaiddal szemben? Mikor tudod kihozni a legtöbbet a boltodból? Akkor, ha nem csupán szezonálisan erős az üzlet teljesítménye. Ha kiszámíthatóan, egyenletesen, megbízható bevételre tudsz szert tenni. Ha lelkes törzsvásárlók, folyamatosan költenek nálad.

Feltöltő: boltberendezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ha leosztod a függő termékek eladásának érdekeltségeit a haverok , bennfentesek között és létrehozol egy központilag irányított kartellt . Bezáratod a boltokat vasárnap , közben a haverok meg a kínaiak vannak csak nyitva és senki más . A minőségi import sört lecsökkented 4 decisre és ugyan azon az áron árulod mint tegnap a félliterest. Beteszel a polcra mellé egy két import olcsó alacsony alkoholtartalmú majdnem ihatatlan sört magyar
terméknél drágábban ,majd a hűtőt elárasztod a magyar teljesen xar ihatatlan bűn rossz
de félliteres sörrel 220 -ért és ettől várod az üzlet fellendülését . Tehát ha bemész a
xarbarna körben T betűs boltba ezek a lehetőségeid vannak . Én szerintem jobb ha elmentek ti a jó ki____ szott manipulatív központilag irányított jó k ____va anyátokba !
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bármikol vállalom ezt a véleményemet bárkinek személyesen pacekba ! :-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.