Újabb kormányátalakítást jelenthet be Orbán Viktor október 15-én - értesült a Népszava. A lap szerint feldarabolnák a fejlesztési tárcát és szétosztanák a külgazdasági minisztérium és a Miniszterelnökség között. Szijjártó Péter leadná az önállósuló külügyet, amelynek az irányítását Németh Zsolt venné át a beszámoló szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ki sem kellett volna nevezni ezt a tarajost! Miért kell 15.-éig várni? 9 nap is hosszú idő károkozás szempontjából!!!
adrenalink
Ki sem kellett volna nevezni ezt a tarajost! Miért kell 15.-éig várni? 9 nap is hosszú idő károkozás szempontjából!!!
karma1
Strategiailag tisztara cuclista modszerek: elkuldik szijjaspetyat szabira, arra a ket hetre orban bejelenti, hogy atveszi a kulugyek intezeset, aztan mikor a tarajosgote melora jelentkezik, majd megmondjak neki, hol lesz az uj rablas szinhelye, mert amit eddig vegzett, az munkanak nem, inkabb szabadrablasnak neveznem...

Ha olyan tutira erosodik a fideSS, ahogy a hirharsona Szazadveg, KSH meg me'g mittudomenki jelenti a plebsznek, akkor miert is kell egyik sz@r politikust a masik - esetleg megsz@arabb - helyere tolni?

orban nem ismeri azt a kozmondast, hogyha nem megy a kupi, akkor nem a butorokat kell cserelgetni, hanem a rossz kurvakat kell kidobni... (Igaz, ezen a kormanyon mar ez sem segitene, ugy ahogy van, egy rakas sz@r...)
eszegfu
Szijjártó miniszteri kinevezése a külügy élére rossz választás volt... Németh Zsoltban sem érzem azt a diplomáciai készséget, ami ehhez a poszthoz kellene. Ha csak azt veszem, hogy mindkettőnek közgáz diplomája van (igaz Szijjártónak nemzetközi kapcsolatok és sportmenedszer szakon), szerintem nem elegendő egy olyan feladathoz, hogy M.o-t képviselje a világban. Nekem még mindig Martonyi a megtestesült diplomata... soha sem gondoltam volna, hogy őt "sirom" vissza!
mariaberta
Én ennél sokkal nagyobb "áldozatra" várok, mint Szíjjgyártó , miután olvastam, hogy ez a bébi frizurás külügyes egyik áldozata a kormány- átalakításnak.
karma1
@mariaberta: orban inkabb torpe orom-focista, mint sakkjatekos, de en azt hiszem, hogy szijjaspetya eleve az aldozati barany szerepere volt kinevezve, hisz egy pillanatig sem gondolhatjuk, hogy ennek a tapasztalatok nelkuli, 36 eves hulyegyereknek akkora elet- es kulugyes tapasztalata lenne, hogy az egesz orszagunkat megfeleloen kepviselje. Arrol em is beszelve, hogy a kinevezese a nagy hazvasarlasi botranya utan tortent. Nem szabadna ilyen 5 eves agyunak lenni, mint amivel orban is rendelkezik, aki azt hiszi, hogy a botrany megmarad az orszaghatarokon belul. Mar a kulugybe valo miniszteri allasba lepve varhato volt, hogy bealdozzak, addig viszont jol megszedte magat, es valoszinu, ezutan sem kell neki a Blahan sorbaallni kajaert.
Apropos, mi lesz a rengeteg kulugyhoz erto futsalos csokossal? Mennek vissza edzeni Dunakeszire? Vagy...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.