Jutalomútra vitt két tucat közfoglalkoztatottat a bőszénfai polgármester a hétvégén, de a paksi ebéd előtt rendőrt hívtak rájuk egy parkolóban, mert migránsoknak hitték őket. Bőszénfa Mohács, Paks, és Dunaújváros volt az úti célja huszonnégy bőszénfai közfoglalkoztatottnak szombaton, mert az önkormányzat a polgármester vezetésével jutalomkirándulásra indultak. A remek hangulatú kiruccanás a Tolna megyei városban döccent egy kicsit ebédidő táján.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A náci propaganda immáron beérett.A karszalagos háztömbfelügyelőket vajon mikor nevezik ki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mukodik a besugo halozat. Koszonjuk fideSS ezt is. Mar ugy hianyzott.
Eriksson
@eszegfu: Érdekesen közelíted meg a kérdést. A kollégád félreértésnek, szinte viccesnek vette egy kórház bombázását, két tucat halottal, miközben az operatőrnőt halálos bűnösnek kiáltotta ki, elmondta mindennek mert megrettent a sok szembejövőtől.
Talán, ha nem homályosítaná el a szemét a kettőslátás, nem tettem volna fel azt az ominózus kérdést, ami ettől függetlenül is helyénvaló lehet.

Szerinted hogy beszélek én itt embertársaidról? És Te mely embertársaidról beszélsz?
És a kolléga úr, meg itt még sokan, hogy beszélnek embertársaikról?
Talán nem ártana tárgyilagosan mérlegeli, mielőtt ítéletet mondsz.
eszegfu
@Eriksson: Nem itéletet mondtam, csupán a véleményemet a 11:48 hsz-del kapcsolatban.
Nyilván mindenkinek megvan a véleménye mind az operatőrnőről, de itt a "migránsoknak" vélt közmunkásokról is. Nem hiszem, hogy nálam van a "kettőslátás"... Petra egy "megrettent" hölgy, a falu jutalomkirándulásra elvitt közmunkásai pedig "bennszülött" migránsok, akiket nem tudtak "szétszórni a világban" ... szerinted. És én mint "embertársaimról" a falu embereiről beszéltem. Azt gondolom, hogy ezt Te is pontosan tudod. Nincs szándékomban vitatkozni... Te elmondtad a véleményeden, én is... azt hiszem ennyi...
Eriksson
@eszegfu: Ja ennyi. Te is úgy gondolod, hogy aki nem gecizik itt, az nem is ember?
eszegfu
@Eriksson: Kérlek, ne legyél közönséges... ez aztán végképpen nem "illik" Hozzád. Én csupán békével szerettem volna "elköszönni" az ennyivel... semmi hátsó szándékom nem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.