A CÖF folytatva az idei nagy plakátháborút azzal próbálta lejáratni az ellenzéket, hogy köveket dobáló migránsok mellé írta a politikusok korábbi megszólalásait. A figyelemből jutott a DK-nak is, amit ma Gyurcsány meg is köszönt Facebook-oldalán.

A CÖF nevű békemenetes álcivil szervezet tegnap plakátkampányba kezdett ellenzéki politikusok menekültügyi megszólalásaiból. Négyféle plakátot szántak a DK-ra (3 Gyurcsány, 1 Molnár Csaba). Ez annyi plakát, mint amennyit a Jobbik és az MSZP együtt kaptak. Ezek szerint Orbán már a DK-t tekinti fő ellenfelének?

Egyébként a plakátokon megjelenő mondataink igazak és minden demokrata számára büszkén vállalhatóak. Úgyhogy köszi az ingyenreklámot :))

- írta a volt miniszterelnök.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez nagy szopás, ha Gyurcsány megköszön nekik valamit..akkor azt benézték..
JAJMÁR
Ez a cöfcöf már annyira átlátszó, a működésük, és annak a célja, hogy ők maguk súlytalanná váltak. A plakátkampányból pedig a fidesz is tanulhatott volna, hiszen elég egy fordított "akció", és jóval nagyobb sikerű, vicces, életszerű plakátok születnek a másik oldalon.
vonotok
Viktornak még mindig nehéz éjszakákat okoz az a név, hogy Gyurcsány. Még mindig emlékeiben fel-fel villan a Tv -és megméretés, ahol felmosta vele a színpadot Gyurcsány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.