a kormányzati pánik-konferansziék, a közegészségügyi pánikkeltése jegyében, már izzíthatják is mondandójukat: a menekültek miatt itt a TBC, a sosem látott influenza-járvány, a légiós betegség, vagy a cseppfertőzéssel terjedő tüdőcsúcs-rothadás. Mely utóbbit főleg a pirézek terjesztik. Náluk úgyszólván népbetegség.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@enslaved: Járványok mindig lehetnek. De ha most kitör, akkor abban a Lázár -csapat is benne lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A mi bélférgességünk is bőven betesz NEKÜNK-a mindennemzeti vízfej húz le minket megpúpozva ISTEN NEVÉBEN NEMZETI KONZULTÁCIÓIVAL-ön,önmagát immunissá és elég zsírossá bevédve!
GeoCravker
@picike: hogyne, majd a gárdák vonulásznak. az ország meg szép csendben hátravonul orbi vagy vonca hátsajába. Újabb ötven év hátrányt összeszedve a környezethez képest
bakegya
Ritkán fordulok már elő a még a magyarok fővársa pesti oldalán-mióta A DOHÁNYZÁS ELLENI ORBÁNTÖRVÉNY HATÁLYBA LÉPTETTE AZ ORBÁNKURMÁNY-valójában kiterelte az utcákraés a kapualjakba a járdán üldögélni hóban sárban a szemvedélybetegeket-,még a kocsmákból is kiszorítva az alkohpltól és drogtól bűzlőket-mostantól már szembemehet a járdán az a magyar is a tudatmódosultakkal aki sose dohányzott,sose alkoholizált .A VII-KERBEN MÁR ALUDNI SEM LEHET,SZELLŐZTETNI SEM ÉRDEMES-EDDIG A CIGÁNYOKKAL KÖLTÖZTETTEK EGY FEDÉL ALÁ,MOSTANTÓL GYÜLEKEZÉSI JOGGAL ÉLŐ MULATNI ÖRJÖNGENI -ÉJSZAKA SIKITOZÓ KURVÁKKAL ÉS KURAFIAKKAL ALHAT EGYÜTT A TRADICIONÁLIS MILENEUMI ZSIDÓNEGYED LAKÓSSÁGA-HA MÉG VAN és bírja éjszakai-nyugovóra térés hiányában.Ezt is népritkításnak nevezhetnénk,nem DE?
Hajrá romkocsmárosok-kibérelnek néhány négyzetmétert,szélesre tárt ajtókkal,aztán 5-600-vendége a politikusssss csemetéknek irány az utca ott szlapálhatnak mert ugye bent TILOS A DOHÁNYZÁS!!!-
JAJMÁR
@picike: 00:24 Minden járványnál a fő szempont a higiénia, a legtöbb cseppfertőzéssel, érintkezéssel terjed. Válogasd meg a partneredet, és sűrűn moss kezet, hiszen tömegközlekedésen, intézményekben megfogsz kapaszkodókat, kilincseket, amiket mások is. Ezen kívül erősítsd az immunrendszeredet, és ne aggódj túl sokat :)
karma1
@picike: A fekete -masneven : bubopestis - mar eltunt a Foldrol 35 eve, az en gyerekem mar nem kapott ellene oltast, mint mi, akik idosebbek vagyunk. Kialakulhat viszont masjellegu, de hasonlo jarvany, mar semmi nincs kizarva.
GeoCravker
@karma1: A himlőről is azt hitték eltűnt, aztán előkerült. Félek, a biológiai fegyverekkel foglalkozó elásott laborokban ott lapul egy csomó minden a régi "jó" kórságok közül.

S lehet, hogy az is megfontolandó, amit már sokszor leírtak. A HIV is rendelkezik egy biológiai fegyver minden elvárható ismérvével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok