Hajdú Péter elmondta a Blikknek, hogy most akkor Fonyó Károly vagy Andy Vajna-e a TV2 új tulaja.

Hallottam, Fonyó mit mondott, de Andy Vajnának hívják a TV2 új tulajdonosát. Nem vagyok naprakész a témában, de úgy gondolom, nem egy használt Trabantot adtak el. A magyar tulajdonosok vittek egy olyan céget, amit a Pro 7 finanszírozott. Ezen anyavállalati hitel volt. Nyilván feltűnt volna a hitelezőknek, ha ezt kifizették

- állította a showman.

A TV2 pedig tegnap este ezt a nyilatkozatot adta ki az ügyről:

A Magyar Broadcasting Co. Kft. a mai napon adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100%-os üzletrésze és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100%-át megtestesítő részvényei megszerzéséről. Az adásvételi szerződést az eladó TV2 Media Group Holdings Kft. és a CEE Broadcasting Holding Kft. nevében törvényes képviselői írták alá. A Magyar Broadcasting Co. Kft. így a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited üzletrészének tulajdonjogát per-, teher- és igénymentesen, érvényes szerződés alapján szerzi meg.

A nyilatkozat alapján – mivel a Magyar Broadcasting Co. a filmügyi kormánybiztos érdekeltsége – Andy Vajnáé a csatorna.

A TV2 egyébként – szürreális módon – pont tegnap ünnepelte a 18. születésnapját. Egy a bulira meghívott vendég elmesélte az újságnak, hogy mit lehetett ott megtudni az adásvétel jelenlegi állásáról:

 Este fél kilenckor Liptaiék felhívták a színpadra Yvonne Dedericket és Simon Zsoltot, akik azt mondták, hogy amíg nem zárul le a tranzakció Vajnáékkal, addig 100%-ban kettejüké a cég

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@nyanya001: O.V. dühöng akkor Lajos a nyerő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Pudingfej???!!! Találó. De itt állok, kétségek között!!! Most hol is tart a TV2-párbaj?? Ha számít valamit,,, Simicskának szurkolok, mert ezt a trottyot -mindentől függetlenül - rettenetesen utálom.
Mire fáj még a foga? Lassan tényleg ő kapja meg Orbántól a toronyórát aranylánccal? Na persze gondolom a toronyórát megtarthatja, de az aranylánc Orbáné.
papa.49
@mariaberta: Ő csak huzigálhatja, semmi egyéb)))))))))))
papa.49
@mariaberta: Amíg hagyjuk neki, ha a hazugovics megdől, akkor ez a sok nyalonc is megy a kukába)))))
Törölt felhasználó
Hajdú már tövig rá is érkezett az öregre és zsugorpofa árpádra..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.