Hajdú Péter elmondta a Blikknek, hogy most akkor Fonyó Károly vagy Andy Vajna-e a TV2 új tulaja.

Hallottam, Fonyó mit mondott, de Andy Vajnának hívják a TV2 új tulajdonosát. Nem vagyok naprakész a témában, de úgy gondolom, nem egy használt Trabantot adtak el. A magyar tulajdonosok vittek egy olyan céget, amit a Pro 7 finanszírozott. Ezen anyavállalati hitel volt. Nyilván feltűnt volna a hitelezőknek, ha ezt kifizették

- állította a showman.

A TV2 pedig tegnap este ezt a nyilatkozatot adta ki az ügyről:

A Magyar Broadcasting Co. Kft. a mai napon adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100%-os üzletrésze és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100%-át megtestesítő részvényei megszerzéséről. Az adásvételi szerződést az eladó TV2 Media Group Holdings Kft. és a CEE Broadcasting Holding Kft. nevében törvényes képviselői írták alá. A Magyar Broadcasting Co. Kft. így a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited üzletrészének tulajdonjogát per-, teher- és igénymentesen, érvényes szerződés alapján szerzi meg.

A nyilatkozat alapján – mivel a Magyar Broadcasting Co. a filmügyi kormánybiztos érdekeltsége – Andy Vajnáé a csatorna.

A TV2 egyébként – szürreális módon – pont tegnap ünnepelte a 18. születésnapját. Egy a bulira meghívott vendég elmesélte az újságnak, hogy mit lehetett ott megtudni az adásvétel jelenlegi állásáról:

 Este fél kilenckor Liptaiék felhívták a színpadra Yvonne Dedericket és Simon Zsoltot, akik azt mondták, hogy amíg nem zárul le a tranzakció Vajnáékkal, addig 100%-ban kettejüké a cég

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@nyanya001: O.V. dühöng akkor Lajos a nyerő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Alopott pénzeknek nincs szaga,csakkk bűze!!!
szaboria1
@nyanya001: O.V. dühöng akkor Lajos a nyerő.
eugen4402
Még megvárom, ameddig néhány új tulajdonos bejelentkezik, aztán nemes egyszerűséggel közlöm a médiával, hogy a tv2 az bizony az enyém! A szükséges dokumentumokat természetesen nem mutatom meg, hiszen azok üzleti titok kategóriába tartoznak.
eszegfu
Hajdú Péter csak az óhaját közölhetné, nem a "tuttit"! Azt gondolja, hogy kijelentésére majd Simicskáék "leverik a diszlépést" és félreállnak?! Esetleg félti a TV2-beni pozicióját?!
Strong
Meglátom ezt a kelt tészta fejűt, és a cikk már nem is érdekel...
nemkati
Milyen jó ez a cirkusz a médiának, van téma dögivel.
De ha Vajnáé lesz a TV2, amiből az ország vezető kereskedelmi televízióját kívánja létrehozni, az nagyon szépen fog mutatni: egy (az első?) kormány-kereskedelmi tévé a sok-sok kormánymédia mellett. Nekem mindenesetre nagyon nem tetszik.
eugen4402
Tényleg úgy néz ki, azon múlik Európa jövője, hogy egy icike-picike cirkusz porondján ki lesz az istállómester. Jó téma, csak közben a bolgár határőrök levadászták az első afgán "honfoglalót". Ez a qrva világ nem alkalmazkodik a tv2 kiadott műsorához.
eszegfu
@nyanya001: Beájultam... "robbant a g...igránát"!:)))
volvós
Agyatlan fidesz-nyalonc, minek wau-wau a felnöttek dolgába ??
Örülj, hogy megtürnek a társaságnál !!
nyanya001
@eszegfu: Ezen röhögök itt magamban :)))))
eszegfu
@nyanya001: Jó az egész! De ilyet kitalálni?! Komolyan potyog a könnyem a nevetéstől!
nyanya001
@Főlökött: Remélem a Simicska lesz a befutó ! :))))
nyanya001
@eszegfu: Nem egy mindennapos szóhasználat :))))
de erre nagyon illik ! :)))))
Papuska1
Azok után, hogy kiszivárog, hogy Németországban direkt vezérlik a médiát és kancellári szinten mondják meg, mit kell írni. Azok után, hogy egy nyugati ország vezetője üvöltve követelje a facebook tulajdonosától, hogy az Ő utasításai szerint szűrjék és cenzorálják az egész világot átszövő közösségi oldalt, kicsit büszke vagyok rá, hogy bár nem a kedvenceim, de elképzelhetetlennek tartom, hogy például az ATV, vagy az RTL Klub, de ma már a Hír tv is azt írja, amit az ország miniszterelnöke elrendel. Elképzelhetetlen, hogy például a Népszava, vagy a Népszabadság a legminimálisabban figyelembe vegye Orbán utasításait, bár Ő ilyennel nem is foglalkozik. A Tv2 tulajdoni helyzete egy szabad verseny új résztvevőjét jelenti. Nevessenek ki, de tudva, hogy az álszent világban mi van, büszke vagyok a magyar sajtószabadságra!
Lackó50
Állambácsi az M1, M2, ... stb. állami kézbe vételétől várta a megváltást, de mivel ez nem jött be, mert a ráfordított milliárdok ellenére a nézettsége messze alulmaradt a várakozásnak, most próbálkozik a kereskedelmi adók felvásárlásával, hogy azon keresztül próbálja befolyásolni a médiát. Nem véletlenül futtatják Habonyt és Vajnát, mert őket fel lehetne használni olyan célokra, ahova ha az állam beteszi a lábát, akkor senki nem mossa le a cenzura vádját és ezt már nehéz lenne a "DEMOKRÁCIA" címszó alatt megmagyarázni.
nemkati
@Papuska1: Annyira ne legyél büszke, nem olyan nagy szó az, hogy van pár terület, ahova 0rbán keze (és követelései) nem jutnak el. Azzal kezdte 2010-ben, hogy a Klubrádiót ellehetetlenítette, és az összes általad felsorolt médiumnál letiltotta az állami reklámot. Ugyanakkor létrehozta a saját médiáját, amit közszolgálatinak nevez hazug módon. A HírTv-ről is ugye most derült ki, hogy minden nap "leszóltak" nekik, mit és hogyan adhatnak le aznap. Most meg a tévécsatormák helyét úgy szabályozták le, hogy az első öt csatornán 0rbán közmédiája kell kötelezően legyen, ami ugye tudjuk, milyen Csapnivalóan silány, elképesztően drága, és felháborítóan hazug.

Na erre legyél büszke.
eszegfu
@Papuska1: 11:39 Megtörtént a "kinevetés"... bocsánat, de ennyire senki sem lehet naiv, hogy tényleg azt gondolja, hogy a TV2 tulajdonlása "egy szabad verseny"-en alapul, na meg a sajtószabadság! Az lehet, hogy konkrétan nem mondják egyik kereskedelmi csatornának sem: mit lehet mondani, mit nem... de őket a reklámadóval próbálják "fenyiteni", még véletlenül sem vonatkozik a törvény a kormánypárti csatornákra! Aztán meg a csatorna kiosztás: elől vannak az állami csatornák, mint a "kedvencek", a többi meg ossza be a maradékot! Ez csupán az én véleményem.
nemkati
@eszegfu: Nem igaz! Mert az én véleményem is!
IEN
@eszegfu: Papuska1 ezt úgy sem érti meg. Ő egy agymosott, az M 1-2-3 és Duna TV állandó nézője!
nemkati
@IEN: Az ECHO-t ki ne hagyd! És a Lokál (lánykori nevén Helyi Téma) c. ingyenújságot falja.
eszegfu
@IEN: 12:46 Nem védem Papuskát... én sem értek vele egyet! Viszont nézzétek meg az adatlapján szereplő cimen a honlapját. Ő igazi gyógypedagógus lehetett! Az "átkosban" csökkent értelmi képességü gyermek otthonát vezette (a hibák ellenére az akkori kormányok viszonylag a "helyén" kezelték ezt a témát... ő irta le) , a rendszerváltás után, majd a KLIK megalakulásával még Hoffman Rózsa és a Fidesz kormány figyelmét is felhivta, hogy a közoktatásba nem lehet "beszuszakolni" a gyógypedagógiát. Szerintem ekkor "adta" fel... én meg most, mert fel nem fogom: ennek ellenére miért védi a Fideszt? Fura egy ember, az biztos!
Szeparepa-
Na most akkor végül is melyik nemzetellenes bűnözős, hazaáruló fosztogatóé parazita antimagyaré lett simicska-csikáé, vagy vagy orbáncsicska vajnapapáé...? Mondjuk így sem úgy sem néztem, mert eddig is szar volt, ezután nyilván még szarabb lesz... bármelyik is lesz a tulaj...
DR Eric CARTMEN
Nnnna már csak az az agysorvadásos hiányzott hogy beleszóljon.
papa.49
A Pudingfej, minek szól bele, miközben közli hogy ,,nem napra kész,, én meg közlöm a pacák még tegnapelőttre se naprakész))))))))))
zöldszem
"Hajdú Péter végre rendet tett a TV2-botrányban"
Végrendeletet??? Miért meghalt?-:)))))
wagabund
- egészen ügyesen oldotta meg államtitkár úr! a nép elégedetten csámcsog ezen az izén..ezen a tévékettőn, vagy min...tartsák melegen az ügyet még egy darabig, hadd üljenek el a kényesebb ügyek...addig elvannak ezzel a gumicsonttal...
-értettem főnök, így lesz...
pagoda
A kormány úgy ad-.vesz komoly dolgokat is, mintha csak Trabant lenne.
nemkati
@wagabund: És? Nem így van ez 5 éve? A napi 10-20 botrányt a Fidesz és a kormány körül mindig lenyomják pár gumicsonttal.
paolo006
Baromarcú petya, a seggnyaló mindent tud. petya, kapj be egy méter lovat!!!
hetöndöe
Remélem ezt a nyálas öntelt köcsögöt is kibassza Simlicska alkalomadtán.:-)
Desischado
Ennek a nyaloncnak nyilván vayna lenne a nyerő, de remélem, ráfarag! Osztja a nemlétező eszét, holott nem tud semmit! Undorító egy alak, annyi szent! Remélem, kifogják rúgni!
Törölt felhasználó
"Drukkolok" simicskának, ezzel csak az a baj, ha ő nyerné meg akkor simán lehetne hozni a nagyokat érintő adókat(így viszont nem lehet andy papci tv2-jét megsarcolni vagyis a rtl-t sem)
bretagne
@papa.49: Ezt a Pudingfejet Te találtad ki? Nagyon jó!
mariaberta
Pudingfej???!!! Találó. De itt állok, kétségek között!!! Most hol is tart a TV2-párbaj?? Ha számít valamit,,, Simicskának szurkolok, mert ezt a trottyot -mindentől függetlenül - rettenetesen utálom.
Mire fáj még a foga? Lassan tényleg ő kapja meg Orbántól a toronyórát aranylánccal? Na persze gondolom a toronyórát megtarthatja, de az aranylánc Orbáné.
papa.49
@mariaberta: Ő csak huzigálhatja, semmi egyéb)))))))))))
papa.49
@mariaberta: Amíg hagyjuk neki, ha a hazugovics megdől, akkor ez a sok nyalonc is megy a kukába)))))
Törölt felhasználó
Hajdú már tövig rá is érkezett az öregre és zsugorpofa árpádra..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.