"Szerintem manipulálta valaki az inzulinját. Azt is sejtem, hogy kicsoda. Be fogok menni a rendőrségre, és feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" – mondta annak a cukorbeteg nőnek a párja, aki nemrégiben a Maradj talpon! forgatásán halt meg.

A Blikk az elhunyt nagymamáját is megszólaltatta, aki így nyilatkozott: 

A múlt héten temettük el a kisunokámat a marosvásárhelyi temetőben katolikus szertartás szerint. Nem tudom, mi történhetett vele, mert a cukrán kívül soha semmi baja nem volt. (...) Azt gondoltuk, hogy a történtek után legalább eljön valaki a temetésére a tévétől, de senkit nem láttam. Még a búcsúztatóra is a testvérek, a rokonok és a szülők rakták össze a pénzt.

Az MTVA-t már hiába kereste a Blikk, a csatorna kérdésükre tegnap azt közölte: a hozzátartozók kérésének megfelelően többet nem nyilatkoznak az ügyről.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ha már a gyilkosságnál tartanak nekem a cukorbeteg nő párja kezd nagyongyanús lenni...
KERKA
Aki cukorbeteg, az soha nem megy el valahova csak minimális mennyiségű inzulinnal. A tollban 300 egység van, ez globálisan (attól függ, hogy mennyit használ naponta)10 napra elegendő mennyiség. Az elhunyt nő tűje mégis üres volt, amikor megvizsgálták. Ez számomra teljesen érthetetlen.
Csizmás Kond
...ha már a gyilkosságnál tartanak nekem a cukorbeteg nő párja kezd nagyongyanús lenni...
hetöndöe
@TASzSz: Az összeesküvés-elméleteknek hatalmas vevőköre van hazánkban,főleg a jobboldalon.Minden szart megesznek,csak a megfelelő médiának kell adagolnia.:-)
kismagyar
Ijesztő és gusztustalan a műsorból kieső szereplők idióta eltüntetése is! Nem lehetne kulturáltabban megoldani? - Még a halottak koporsóját is szebben eresztik le a sírba!
TASzSz
@kismagyar: Ja, mint a LIDL: Halottak napi akcióban koporsó alakú sütiforma!!! Ez aztán MARKETING...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.