Pár napja Földi László, aki a közmédiában szakértőként fut, azzal borzolta a kedélyeket, hogy Angela Merkelnek le kéne mondania, mert háború van és nők még nem nyertek háborút. A szexista kijelentés kicsapta a biztosítékot Szél Bernadett LMP-s képviselőnél is, aki a Médiatanácshoz fordul.

Szél ezt Facebook oldalán jelentette be:

Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója minap a közmédiában alkalmatlannak minősítette Angela Merkelt, többek között azzal érvelve, hogy „mikor nyert meg háborút egy nő”. Túl azon, hogy Földi Lászlónak ezek szerint minimális történelmi ismeretei sincsenek, tarthatatlan, hogy a közmédia mindenféle elhatárolódás nélkül ismételte meg sokszor a súlyosan szexista megjegyzést. Vajon az emberi méltóság tiszteletben tartásával tevékenykedik-e az a médiaszolgáltató, ahol zavartalanul hangozhatnak el ilyen állítások? Őszintén remélem, hogy nem, úgyhogy hatósági eljárást kezdeményezek a Médiatanácsnál a botrányos kijelentéssel kapcsolatban: állaspontom szerint elfogadhatatlan, hogy semmit sem tettek a nőket degradáló és emberi méltóságunkat sértő tudatlansággal szemben, ismétléseken át hallgatthattuk Földi úr szexista nézeteit a közmédia bárminemű kiegyensúlyozási kísérlete nélkül -- most lássuk, mit lép a hatóság!

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Nem tűnt fel, hogy nem hozzád intéztem a mondanivalómat? Csak egy megjegyzés volt.
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Attól, hogy nem nekem szóltál, rólam beszéltél! Nehezen megy ez az ok- okozati összefüggés!
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Üldözési mániád van? Tudod, akinek nem inge...
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Én nem kereslek, nem beszélek rólad és nekem nem vagy szempont. Megtaláltál, hát örülök, ha korlátozottan is, de beszélgess szépen a barátaiddal, akikkel egy eszmét fújtok! Nincs kedvem a zavart bogozgatni!
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Pedig lenne mit bogozgatni. Nagyon sok fejben, nagyon sok zavar van. Mindenkinek az egyéni dolga lenne, hogy a saját fejében lévő gordiuszi csomót próbálja kibogozni.
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Nem gondolom, hogy nekem bármit is át kéne magamban értékelni! A politikai irányultságomat és nézeteimet vállalom és ki is állok értük! Ami a lényeg, nem nyilatkozgatok rólad, sem a személyedről, sem a gondolataidról. Örülnék annak, ha te is így járnál el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.