Mikor Boross Péter utoljára nyilatkozott a migránsokról, annak nem lett túl jó vége: sokan rasszizmussal vádolták és médiahatósági eljárás indult ellene. Természetesen ezt az apró kellemetlenséget a kormánypárti Magyar Idők újságírója nem hozta szóba.

Helyette az alábbiakat tudta meg Borosstól a vele készített interjúban:

- "szerencsénk, hogy nem valamifajta határozatlankodó kormányzat van, hanem olyan, amelyik tudja, mi a dolga és megvan mindehhez a kellő felhatalmazása, stabil többsége"

- Az EU "unokáink Európáját, jövőjét herdálja el" végérvényesen, de az is kiderült: "Európa sajnos már nem lesz ezentúl soha többé olyan, mint amilyenné a történelme során természetes, organikus fejlődéssel kialakult. "

- "ezek a beáradó elemek mind a nagyvárosokban akarnak letelepedni és enklávékat létrehozni"

- Angela Merkel "nagy csalódás" a számára. Sőt, azt is hozzátette: " a németek egy kicsit mindig terelhetők voltak, akiknek az önállóság nem volt soha az erősségük". (...) Az az érzésem, hogy a mostani magatartásukban is benne munkál a terhes hitleri múlt."

- "A baloldal egész politikája arra utal, hogy kormányellenes akcióikat külföldi támogatással remélik sikerre vinni."

- a volt miniszterelnök szerint különösen az MSZP pályázhatna a "legnagyobb balek" címre, miután még "mandátumokat is ajándékozott" riválisainak

- úgy véli, ha már nincs önálló uniós haderő, akkor a tagállamoknak kis, mozgékony, gyors reagálású hadseregeket kellene tartaniuk a határvidékeken

A teljes interjú itt olvasható.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hobagoly hozta a formajat ismet,... ebben a riportban igyekezett nem rasszistanak tunni, de az teljesen nyilvanvalo, hogy a magyar es az europai tortenelem nemhogy nem erossege, de a szaktargyai kozott mar az altalanos iskolaban sem szerepelt. Azt allitani, hogy: "Európa sajnos már nem lesz ezentúl soha többé olyan, mint amilyenné a történelme során természetes, organikus fejlődéssel kialakult. ", - ez a bizonysag a hulyesegere. Talan ezert a megnyilvanulasaert nem kap rendorsegi meghurcolast, de hogy a muveletlensegerol kiallitotta a szegenysegi bizonyitvanyat, az biztos...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Mirabilis: A Magyar Idők a mi urunk, Orbán Viktor kedvenc napilapja.
A kiadvány leánykori neve: Napi gazdaság. A Borost már nem is kell magyarázni...
Bercifiu
@Horizont: Megvénült, de nem most ment el az esze, mert soha nem volt. Nincs ennek a vén hülyének családja, aki leállítaná?
namihami
Boross elvtárs.
Most, hogy Altzheimer doktor már évek óta állandó élettársául szegődött maga mellé, adja át üdvözletem neki.
Hülyül, hülyül-oké, talán a kora, talán az egész életen át tartó iszonyatos testet, lelket, szellemet ülő robot teszi. De miért engedik állandóan mikrofonközelbe? A Fidesz szerint nincs elég sokkal fiatalabb idióta közöttük. Csak néhány név, persze a teljesség igénye nélkül:
Kósahututuszilala, Szófosópeti, Tömjénstüszizsóti, a teljes Századvég élén a Góliáttal, stb. stb...hadd ne vacakoljak a többi marharépával. Persze csak a teljesség igénye nélkül.
Lepényleső
Aki így kezdi beszédét,már rég nem ezen a földön jár,soha nem is járt itt.
papa.49
A ,,bubó doki,, kevés sütnivalója, már ami volt valaha már elhagyta azt az aszott tököt amit a nyakán hurcol, beszélnie is kár)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.