Mikor Boross Péter utoljára nyilatkozott a migránsokról, annak nem lett túl jó vége: sokan rasszizmussal vádolták és médiahatósági eljárás indult ellene. Természetesen ezt az apró kellemetlenséget a kormánypárti Magyar Idők újságírója nem hozta szóba.

Helyette az alábbiakat tudta meg Borosstól a vele készített interjúban:

- "szerencsénk, hogy nem valamifajta határozatlankodó kormányzat van, hanem olyan, amelyik tudja, mi a dolga és megvan mindehhez a kellő felhatalmazása, stabil többsége"

- Az EU "unokáink Európáját, jövőjét herdálja el" végérvényesen, de az is kiderült: "Európa sajnos már nem lesz ezentúl soha többé olyan, mint amilyenné a történelme során természetes, organikus fejlődéssel kialakult. "

- "ezek a beáradó elemek mind a nagyvárosokban akarnak letelepedni és enklávékat létrehozni"

- Angela Merkel "nagy csalódás" a számára. Sőt, azt is hozzátette: " a németek egy kicsit mindig terelhetők voltak, akiknek az önállóság nem volt soha az erősségük". (...) Az az érzésem, hogy a mostani magatartásukban is benne munkál a terhes hitleri múlt."

- "A baloldal egész politikája arra utal, hogy kormányellenes akcióikat külföldi támogatással remélik sikerre vinni."

- a volt miniszterelnök szerint különösen az MSZP pályázhatna a "legnagyobb balek" címre, miután még "mandátumokat is ajándékozott" riválisainak

- úgy véli, ha már nincs önálló uniós haderő, akkor a tagállamoknak kis, mozgékony, gyors reagálású hadseregeket kellene tartaniuk a határvidékeken

A teljes interjú itt olvasható.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hobagoly hozta a formajat ismet,... ebben a riportban igyekezett nem rasszistanak tunni, de az teljesen nyilvanvalo, hogy a magyar es az europai tortenelem nemhogy nem erossege, de a szaktargyai kozott mar az altalanos iskolaban sem szerepelt. Azt allitani, hogy: "Európa sajnos már nem lesz ezentúl soha többé olyan, mint amilyenné a történelme során természetes, organikus fejlődéssel kialakult. ", - ez a bizonysag a hulyesegere. Talan ezert a megnyilvanulasaert nem kap rendorsegi meghurcolast, de hogy a muveletlensegerol kiallitotta a szegenysegi bizonyitvanyat, az biztos...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hobagoly hozta a formajat ismet,... ebben a riportban igyekezett nem rasszistanak tunni, de az teljesen nyilvanvalo, hogy a magyar es az europai tortenelem nemhogy nem erossege, de a szaktargyai kozott mar az altalanos iskolaban sem szerepelt. Azt allitani, hogy: "Európa sajnos már nem lesz ezentúl soha többé olyan, mint amilyenné a történelme során természetes, organikus fejlődéssel kialakult. ", - ez a bizonysag a hulyesegere. Talan ezert a megnyilvanulasaert nem kap rendorsegi meghurcolast, de hogy a muveletlensegerol kiallitotta a szegenysegi bizonyitvanyat, az biztos...
verőce21
"ezek a beáradó elemek mind a nagyvárosokban akarnak letelepedni és enklávékat létrehozni" - és hozzáteszem segélyből élni.

A hazai és európai cigánymigránsok, akik 600 éve semmilyen társadalomba nem tudnak beilleszkedni, nemrég Kanadáig futottak, mert csak segélyből szeretnének megélni.
silber13
Egy össze-vissza beszélő vén kretén! Sosem volt jó véleményem hóbagolyról, de az utóbbi időkben nyújtott alakításai az aggkori szenilitás legyében fogantak!
Freewolf
Világosa, egyenesen, lényeglátóan szólt! Teljesen igaza van mindenben!
prime777
@Freewolf: Az a fura nekem,hogy ez az ember anno a kommunizmusban volt vezető pozícióban.Oda pedig csak olyan került aki jó "pártember" volt.Most meg a Fidesz körül létezik.
Egyébként neked persze,hogy úgy szólt.Ha Gyurcsány mondta volna ezeket ki akkor bizony meglett volna a véleményed.Na persze nem pozitív.
Szánalom a köbön.
DR Eric CARTMEN
Boross elvtársat annak idején, a munkahelyein csak "susogónak " becézték. Továbbiak a fantáziára bízva.
Freewolf
@prime777: Ha ezt Gyurcsány mondta volna, meglepődnék, de elismerésem fejezném ki neki!
vonotok
Boross úr ! Én a maga helyében - ilyen nyugdíjjal - befognám a szám, szégyenembe, és csendben élném nyugdíjas napjaimat.
bretagne
Tényleg, miért nem marad már nyugton! Nem kell osztani az észt, ami nem nagyon van neki. Mindenhonnan elküldik a nyugdíjasokat, csak a parlamentben vannak ősrégi emberek. Imádom a kettős beszédet.
nevemnick
@prime777: mi a fura? Nézzél körül, a többségben 25 éve már ott vannak a ,,beülő-beáradó elemek"... :)
prime777
@Freewolf: A mostani kormány migráns politikájával egyetértek egyébként.
Sőt!
Szerintem még lazák is.
Ezek nem menekültek.Láthattuk őket mikor a rendőröket dobálták.Némelyiknek,és ezt hallomásból tudom,olyan telefonja van,hogy csak les az ember.Ezek ide nagy többségében bomlasztani és káoszt okozni jönnek.Gazdaságilag tönkre verni mindent amit csak lehet.
Aki ezt nem hiszi el meg nem látja az szerintem nem tud józanul látni és ítélni.Ne csak nézzetek,lássatok is!(ez azoknak szól akik befogadnák őket).
Freewolf
@prime777: Azt hiszem teljesen egyetértek veled! Nincs mit hozzá fűznöm!
Talán csak annyit, hogy ez háború hadüzenet nélkül és tudatosan szervezik!
eugen4402
Ha az elemek között van AAA-jelű, abból nekem tegyenek félre 6 - 8 darabot.
solidedge
Mi van a 90 millió forintért állampolgárságot kapott "beáradó elemekkel"? Mi van a 40 ezer itt élő kínai és vietnami szintén "beáramló elemekkel"? Ezek már itt vannak. A most beáramlóknak meg eszük ágában sincs itt maradni. Tőlünk is van pár tízezer kiáramló aki bolond lenne a nyugati országokból visszatérni.
zöldszem
"- Az EU "unokáink Európáját, jövőjét herdálja el" ...
Orbán meg a Paks2-vel az unokáinkat is eladósította!!!
Freewolf
@zöldszem: Na ez most olyan volt, mintha egy hétvégi disznóvágást hasonlítanál össze egy hadművelettel!
paolo006
@Horizont: miért hagyják? Mert a szarmány propagandát fröcsögi. Azért hagyják.
simmering73
Csak a kezét figyeljétek. A vén terrorista.
eugen4402
@Mirabilis: A Magyar Idők a mi urunk, Orbán Viktor kedvenc napilapja.
A kiadvány leánykori neve: Napi gazdaság. A Borost már nem is kell magyarázni...
Bercifiu
@Horizont: Megvénült, de nem most ment el az esze, mert soha nem volt. Nincs ennek a vén hülyének családja, aki leállítaná?
namihami
Boross elvtárs.
Most, hogy Altzheimer doktor már évek óta állandó élettársául szegődött maga mellé, adja át üdvözletem neki.
Hülyül, hülyül-oké, talán a kora, talán az egész életen át tartó iszonyatos testet, lelket, szellemet ülő robot teszi. De miért engedik állandóan mikrofonközelbe? A Fidesz szerint nincs elég sokkal fiatalabb idióta közöttük. Csak néhány név, persze a teljesség igénye nélkül:
Kósahututuszilala, Szófosópeti, Tömjénstüszizsóti, a teljes Századvég élén a Góliáttal, stb. stb...hadd ne vacakoljak a többi marharépával. Persze csak a teljesség igénye nélkül.
Lepényleső
Aki így kezdi beszédét,már rég nem ezen a földön jár,soha nem is járt itt.
papa.49
A ,,bubó doki,, kevés sütnivalója, már ami volt valaha már elhagyta azt az aszott tököt amit a nyakán hurcol, beszélnie is kár)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.