Megtámadtak és megvertek egy idős férfit a 3-as metróvonal Klinikák állomásánál, ráadásul a biztonságiak sem voltak a helyzet magaslatán – jelentette az Origo helyszínen tartózkodó tudósítója.

A verekedés után a BKK egy alkalmazottja leállította a szerelvényt, az ajtók kinyíltak, így a támadónak sikerült elmenekülnie. A rendőrség és a biztonsági szolgálat mintegy 10-15 perc után érkeztek meg, "a sértettet a Deák téren szállították le".

És ami a legfontosabb: a szerelvényen ülők közül senki sem lépett közbe.

Szemtanúk szerint a támadó kötözködött, azt kérdezgette a sértettől, hogy „mit néz”, illetve cigányozott is, ezután ütött. A helyszínen egy nő arra panaszkodott, hogy a verekedést egyik utas sem próbálta megállítani.

- írja az online lap.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Na ez Orbán műve, azt ugye tudja mindneki. Cigánynak nézték és megverték? És ha cigány, akkor megverjük, az a mód rá? Szégytelenek!
justhpeter
@kutyahűség: Egyetértek. Ezt kell gerjeszteni már öt éve.
JAJMÁR
Vertek már meg embert, mert azt hitték, hogy menekült, most egy másikat, mert azt hitték, hogy cigány... mintha ezek az okok, jogos indokok lennének, Példás büntetés járna, de hát még elfutni is hagyták, a "nézők" pedig részvétlenül végignézték. Ők is bűnösök, mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.