Megvertek egy idős férfit a 3-as metrón a Klinikáknál – írta meg az Origo.

Az Origo helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be: a férfi orra erősen vérzett, ruhája és a vele levő nő öltözéke is véres volt, a padlón és az üléseken vérfoltokat lehetett látni.

A BKK szerelvényen utazó munkatársa ezután leállította a járművet, kinyitotta az ajtót, a támadó pedig leszállt, és elmenekült a helyszínről.

Amíg a metró 10-15 percig állt, hiába hívták a rendőrséget és a biztonsági szolgálatot, utóbbi nem jelent meg, míg a hatóságok végül a Deákon szállították le a szerelvényről az áldozatot.

Szemtanúk azt állítják: a támadó kezdett kötözködni, azt kérdezgette a sértettől, hogy „mit néz”, illetve cigányozott is, ezután ütött. A helyszínen egy nő pedig arról beszélt: a verekedést egyik utas sem próbálta megállítani.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."Az Origo helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be: a férfi orra erősen vérzett, ruhája és a vele levő nő öltözéke is véres volt, a padlón és az üléseken vérfoltokat lehetett látni."...

..."helyszínen tartózkodó munkatársa".. .ez nem jelent semmit, szokás szerint... csak valamikor ott volt szörnyülködni, de a veréskor nem..

a kattintásért fizetnek, valamilyen dumával kiváncsivá kell tenni a népeket... sikerült...
...
human
@Freewolf: Habony Árpád meg két nyugdíjast vert meg az utcán, mert az autója elé mertek lépni. És Orbán ezt tartja mint tanácsadót és tömi lóvéval, hogy teljen a Gucci táskára.
Freewolf
Ja, hogy az autentikus forrás csak a környéken volt. Jellemző az Origora és az Indexre! Nem, ragaszkodnak a tényekhez!
hetöndöe
@Horizont: Ők akkor mozdulnak,mikor nincs jegyed, és ötven kiló alatt vagy.Na akkor lerohannak rendesen legalább hárman.
Mézike
@Horizont: Egyre kib@szottabb...:-(
Van egy cigány idős néni a közelben lakik. Az unokáját most engedték ki a sittről. Betörés, testi sértés egyebek. Kisnyugdíjasoknál törtek be. Nem tudott hova menni a nagyanyja befogadta. Ma jön haza a piacról sírva. Kérdem mi a baj? Pár kefefrizurás gimnazista izomagy belekötött. Nem bántották csak szóval, és megfenyegették, hogy így + úgy lesz.
Kérdem én. Mit tehet arról ez a néni hogy az unokája börtönbe jutott? Végig dolgozta az életét. A vasöntödében 3 műszakban, a férje záhonyban volt az átrakóban.
A kis pöcsöknek nem volt annyi vér a pöcsükben hogy az unokába kössenek bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.